HOROSCOP 26 decembrie 2016

Berbec – Este o zi ideală pentru a fi alături de cei pe care îi iubeşti, pentru a te umple de bucuria sărbătorilor şi pentru a deschide cadouri. Lasă-ţi sufletul să vorbească în faţa lor, deschide-ţi inima pentru a primi fericire şi dăruieşte cu toată generozitatea. Relaţia cu cei din jur poate fi îmbunătăţită dacă afişezi o atitudine caldă, armonioasă şi empatică. Nicăieri nu este mai bine ca acasă!

Taur – Astăzi este o zi potrivită pentru a discuta cu cei apropiaţi, pentru a vă împărtăşi situaţiile de viaţă, pentru a vă sfătui şi pentru a vă deschide inimile unul în faţa celuilalt. Rămâi lângă cei dragi, atmosfera de familie îţi va umple inima de bucurie, de linişte şi de împăcare. Dacă sunt ceva diferenţe de opinie, prin vorbă bună ele se pot rezolva mai repede decât crezi. Totodată, poţi auzi de rude pe care nu le-ai văzut de foarte mult timp.

Gemeni – Astăzi este o zi bună pentru a face vizite, pentru a-i revedea pe cei dragi şi pentru a oferi cadouri celor la care ţii. Spre seară, poţi participa la un eveniment care îi reuneşte alături de tine pe prieteni, moment de distracţie şi voie bună. Este posibil să ai parte de unele amânări, mai ales cele legate de deplasări, de maşină sau de pierderea unor acte. Deci, fii cu băgare de seamă la toate amănuntele.

Rac – Chiar dacă se presupune că astăzi eşti la zi cu toate cumpărăturile, pot apărea lucruri de care ai nevoie în ultimul moment. Fii cu băgare de seamă la modul în care cheltuieşti, este posibil să te înşeli şi să dai mai mult decât trebuie. O surpriză pe care ţi-au pregătit-o cei din familie, mai ales o vizită, îţi poate face o mare bucurie. Poţi revedea o persoană pe care nu ai mai vazut-o de foarte mult timp.

Leu – Este posibil ca astăzi o situaţie pe care nu ai prevăzut-o să îţi dea planurile peste cap. Nu te enerva şi încearcă să echilibrezi balanţa prin calm, diplomaţie, flexibilitate şi spirit de iniţiativă. Dacă te organizezi bine, toate se pot aranja în timp pentru a face şi ceea ce îţi doreşti. Prietenii şi cei dragi îţi sunt aproape pentru a te susţine, aşa că nu te sfii pentru a le cere ajutorul.

Fecioară – Luna se află astăzi în casa comunicării, ca atare poţi purta multe discuţii interesante alături de cei cu care te întâlneşti. Totodată, poţi face multe deplasări, vizite şi poţi întâlni multe persoane dragi. Lasă-te purtat de emoţii şi de sentimente şi petrece căldura sărbătorilor în familie. Ai parte de ajutorul şi implicarea celor dragi în aspectele sau sarcinile care te preocupă, iar acest fapt, pe lângă că îţi uşurează munca foarte mult, te şi bucură sau te încântă foarte tare.

Balanţă – Chiar dacă astăzi ai pornirea de a spune lucrurilor pe nume acelor persoane cu care ai divergenţe, este mai bine să te abţii şi să amâni orice fel de discuţie. Ieşirile impulsive s-ar putea întoarce împotriva ta şi ar crea tensiuni şi mai mari decât până în prezent. Este o zi ideală pentru a fi petrecută alături de familie şi cei pe care îi iubeşti, aşa că menţine armonia pe toate planurile pentru a te bucura de ei.

Scorpion – Luna se află astăzi în semnul tău zodiacal, iar acest aspect astral îţi poate aduce o stare de empatie, de emoţie, de căldură în suflet, pe care să o împărtăşeşti cu cei pe care îi iubeşti. Luna este şi semnificatoarea familiei, deci poţi fii astăzi în centrul ei. Chiar dacă treci şi prin momente de nostalgie sau melancolie, poţi echilibra starea interioară răspunzând cu iubire faţă de cei cu care te înconjori.

Săgetător – Chiar dacă eşti înconjurat de cei dragi, este posibil ca astăzi să ai şi unele divergenţe cu cineva cu care nu eşti pe aceeaşi lungime de undă. Nu te lăsa afectat şi nu pune la suflet, fii flexibil şi înţelept şi poţi depăşi cu bine orice situaţie tensionantă. Nu lăsa acest incident să îţi strice buna dispoziţie şi calmul cu care îţi începi ziua. În acelaşi timp, poţi primi un telefon care te bucură foarte mult.

Capricorn – O preocupare nouă sau un hobby te acaparează cu totul, te pasionează si te face să îţi pui tot timpul liber la bătaie pentru a te implica activ. Lasă-te purtat de ceea ce simţi si de fler pentru a gestiona relaţiile cu cei din jur si militează pentru ceea ce îţi face plăcere. Chiar dacă nu toată lumea te va înţelege sau te va sprijini, nu te lăsa influenţat si menţine-te focusat. În relaţia de cuplu ai putea aduce un suflu nou dacă esti deschis, sincer si iubitor faţă de persoana iubită! Nu alerga după mai mulţi iepuri în acelasi timp, risti să îi pierzi pe amândoi.

Vărsător – Nu face compromisuri majore faţă de prieteni, s-ar putea să ajungi să regreţi faptul că ai lăsat de la tine, că nu ai făcut ceva constructiv care să te mulţumească sau că nu ai avut timp pentru propriile preocupări. Este indicat să te pui pe primul loc, să prioritizezi activităţile următoarei perioade si să înveţi să spui „nu” fără a te învinovăţi. Familia sau persoana iubită îsi doreste să petreacă mai mult timp alături de tine, ca atare fă-le pe plac si implică-te în acţiuni care să vă unească.

Peşti – Nu te baza pe intuiţe în decizia impusă de o situaţie limită, s-ar putea ca unele amănunte să nu fie sesizate corect. În schimb, încearcă să fii cât mai raţional, matur şi cu picioarele pe pământ. Un prieten îţi poate cere ajutorul, iar dacă îi vei fi alături în problema cu care se confruntă, poţi avea la rândul tău unele revelaţii. Nimic nu este întâmplător şi tot răul va fi spre binele amândorura. Liniştea sufletească poate fi dobândită alături de persoana iubită dacă vă propuneţi să petreceţi mai mult timp alături unul de celălalt.

Scrie un comentariu