HOROSCOP 25 decembrie

Balanța

Vestile bune vin din toate partile si cum sa nu te bucuri si tu de ceea ce auzi? Cei dragi au multe lucruri frumoase de transmis despre evenimentele din viata lor care ii fac acum atat de fericiti si simt nevoia sa impartaseasca si cu tine tot ce li se intampla.

Felicita-i, transmite-le numai ganduri bune si laude, pentru ca ii va ajuta enorm sustinerea celor dragi! Si tu ai face la fel in momentele tale de sarbatoare. Pentru ca nimic nu aduna mai bine familia aproape decat la bucurie!

Scorpion

Nu pune la suflet multele dubii si intrebari circumspecte care vin de la cei din jur, pentru ca pot fi firesti in momentul in care tu ai o alta interpretare asupra lucrurilor.

Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu tine, e nevoie de explicatii multe si clare pentru a te face inteles, dar merita sa-ti pui in joc toate calitatile pentru a atrage atentia asupra modului tau diferit de a privi situatia.

Tu nu te poticnesti in piedici, nu spui la orice pas ca e imposibil si nici nu cauti nod in papura, ci ai convingerea ca totul va merge struna. E nevoie de timp sa-i convingi si pe ceilalti, deci nu te enerva daca ei sunt mai refractari la ideile tale.

Sagetator

Vine azi o veste atat de buna, ca te stimuleaza sa pui imediat in practica ceea ce tocmai ai aflat. E un start in forta pe care il iei spre un tel caruia ii acorzi o mare importanta. E bine sa mentii acest ritm alert si mai ales acest tonus ridicat pentru ca ele sunt cheia succesului care te asteapta la capat.

Gandeste totusi mult inainte de a incepe, nu te lasa coplesit de pasiune ca sa te apuci imediat de treaba. Daca tot s-a aprins focul, intretine-l pentru ca de entuziasmul si energia de pe parcurs depinde si finalul acestei actiuni pornite in tromba.

Capricorn

Viata de familie este in centrul atentiei pentru ca aici au loc evenimente cu iz de sarbatoare. Aveti ceva de celebrat impreuna sau exista un motiv de bucurie deplina ce va aduna pe toti, cu mic si mare, la un loc.

Este atmosfera ideala pentru o reuniune de familie. Mai mult decat sarbatorile, poate se aude veste de aniversare, de botez, de logodna – ceva care anima spiritele si va face pe toti mai veseli si mai optimisti, datorita unor astfel de momente. Va recapatati cu totii cheful de viata si placerea de a va distra.

Copiii sunt cei care inveselesc cel mai usor atmosfera ca atare toate activitatile zilei vor gravita in jurul lor: cu ei la joaca, la plimbare, la sanie, la film.

Vărsător

Visezi la viitor cu ochii deschisi si ceea ce se prefigureaza in mintea ta te entuziasmeaza la maximum. Daca ai putea, ai incepe sa cladesti deja aceste planuri, dar trebuie sa accepti ca exista un ritm pentru toate, nu are rost sa te grabesti.

Fiecare zi care te apropie de acel mare scop are un rol, pentru ca mai inveti ceva pe parcurs, mai adaugi ceva la constructia respectiva, mai completezi visul cu unele elemente, si daca totul ar evolua prea rapid spre tinta cea mare, ai descoperi ca nu a iesit chiar asa cum ai fi dorit.

Bucura-te ca ai timp destul la dispozitie pentru a ridica acest edificiu exact asa cum il visezi!

Peşti 

Oricat te-ai stradui sa fii pe placul lumii, nu poti multumi pe toti, deci nu te mai chinui atata! Daca pe cineva il satisface gestul tau, fii sigur ca alaturi se gaseste cineva care sa te judece. Vei resimti aceasta impartire clara in doua tabere in jurul tau.

Ceea ce spui tu, acum, unuia i se va parea a fi bun si nobil, in timp ce altul te va critica intens. Tu fii asa cum esti, nu te mai lupta sa fii pe placul lumii, pentru ca nu vei reusi! Cat timp ceea ce faci consideri ca este si ceea ce se cuvine, asta conteaza cel mai mult.

Tu sa fii multumit ca faci totul corect, cinstit, nobil, conform propriilor tale criterii si principii.

PAGINA ANTERIOARA                                                                                                                                                         2/2

Scrie un comentariu