Horoscop 2018 pentru Zodia Leu

În anul 2018, Leii vor continua ceea ce au început în 2017, până spre finele anului, când vor începe să culeagă roadele muncii depuse.

Carieră

Din punct de vedere profesional, se întrevede un an 2018 la fel de palpitant ca cel de dinaintea ta.

Apar atât oportunități de a urca în ierarhia de la serviciu, cât și șanse de câștig demne de luat în seamă.

Norocul face însă că deții toate atuurile pentru a activa pe toate fronturile care ți se deschid în lunile care urmează. Profită de tot ce apare.

Dragoste

Dragostea poate profita, sau, din contra, să fie prejudiciată, în continuare, din cauza găzduirii lui Neptun în Peşti.

Nu este deloc rău să existe idealism şi senzualitate în iubire, însă când astfel de orientări sunt exacerbate, mai ales între 18 iunie şi 24 decembrie 2018, când Neptun ia o turnură

retrogradă, este necesar să ai mare grijă să nu pici într-o idilă păguboasă, ce te-ar putea conduce pe panta decepţiilor, dezamăgirilor.

Pe de altă parte, în conexiunile în doi deja statornicite, pot fi aprofundate simţăminte reciproce de ataşament afectiv.

Bani

Anul 2018 începe cu mai multe uşi deschise decât anul anterior. E momentul să profiţi de ele la maximum şi să te gândeşti mai mult la tine decât la ceilalţi.

Ca lucrurile să meargă strună, e necesar să te adaptezi rapid oricăror schimbări care ar putea să se producă în timp.

Din luna iulie, situaţia nu va mai fi atât de bună pentru tine, piedicile şi intrigile colegilor ar putea ieşi în câştig.

Firea ta e una destul de bătăioasă, aşa că toţi cei din jurul tău ar trebui să afle într-un final că nu e indicat să se pună cu tine.

După o demonstraţie de forţă vei putea recumperea tot ce ai pierdut până în acel moment. În toamnă vei cunoaşte primele roade ale eforturilor tale, mare parte din ele simţindu-se în plan financiar.

Sănătate

La fel ca majoritatea oamenilor, nici tu nu acorzi o atenţie deosebită sănătăţii decât atunci când chiar dai piept cu o problemă.

Şi cu toate că te loveşti de asta, efectul este doar de moment şi revii la stilul vechi de viaţă.

În 2018 trebuie să îţi schimbi modul de gândire, altfel o problemă care pare iniţial banală se poate transforma într-una chiar gravă.

Mergi la medic regulat şi nu te gândi la costuri atunci când vine vorba de bunăstarea ta generală.

Dacă jobul tău presupune statul pe scaun ore în şir, e necesar să faci mai multă mişcare în timpul tău liber, altfel rişti să ai probleme cu coloana vertebrală.

Familie

Familia, copiii și dobândirea și/sau amenajarea propriei locuințe pot contribui la consolidarea siguranței tale emoționale și constituie oaza ta de relaxare și de reîncărcare a bateriilor după agitația din plan profesional.

Tot în acest scop te-ar putea ajuta un hobby pe care să-l poți practica acasă sau împreună cu cei dragi.

LEUL este un semn de putere. In tema natala, el indica nu doar curajul si increderea, cat mai ales abilitatea de a conduce, creatia, puterea de a darui.

Punctul cel mai slab al acestei zone din tema este teama de a pierde controlul. Caldura, protectia, increderea, egoismul, vanitatea, dorinta de a fi remarcat, de a avea satisfactia succesului sunt doar cateva din trasaturile acestui segment.

Leul aduce insa si tentatia de a demonstra puterea, ceea ce duce in mod inevitabil la tulburari de personalitate si afective, izolare, autodistrugere.

Descriere:

LEUL simbolizeaza implinirea, apogeul dezvoltarii lumii vegetale, iar pe plan uman reprezinta parintele, regele, presedintele ori vreun Mecena in diferite domenii.

Leul are ca trasaturi definitorii dorinta de a conduce si cea de a reusi in viata. in acest scop dezvolta multa energie, dispunand intotdeauna de vointa necesara pentru a-si urmari interesele pana la capat.

Este o personalitate impunatoare, stralucitoare, ca si astrul de care e patronat si ii place enorm sa fie admirata. in aceasta idee va face tot ce depinde de el ca sa epateze, sa fie centrul atentiei in colectivitatile in care munceste si traieste.

Este un lider natural, rolul de conducator e parca inventat pentru el si nimeni altcineva din zodiac nu va avea o mai mare satisfactie de a se instala in varful ierarhiei.

ii plac laudele, chiar si cand devin lingusiri jenante, dar nu va lasa sa se vada acest lucru, pentru ca socoteste ca i se cuvin pe drept, dar si pentru ca nu vrea sa-si descurajeze galeria.

Este foarte mandru si are o fire nobila, ce nu poate intelege meschinariile anumitor semeni pe care ii va evita sistematic.

Are peste tot un rol de mediator intre cer si pamant, inaltandu-se doar atat cat sa poata cuprinde mai bine campul de batalie.

Apoi se va azvarli cu dezinvoltura in mijlocul luptei, cu coama-i fluturand in vant si cu multa credinta in victorie.

Tinde in mod firesc spre bunastare si atunci cand o obtine ii face placere sa si-o etaleze, asa cum isi etaleaza propria persoana si lucrurile ce si le-a procurat si care poarta amprenta personalitatii sale.

Este onest, corect si va pune la zid pe cei ce nu respecta principiile sale morale sau, in cel mai rau caz, va fi foarte nedumerit de miselia celor inculpati.

Orgoliul caracteristic se manifesta inca din frageda copilarie, copilul Leu nesuportand sa fie admonestat sau criticat in fata unor straini.

Daca este inconjurat de afectiune si tratat cu intelegerea pe care crede el ca o merita are toate sansele sa-si puna in valoare cat mai bine calitatile.

Sunt impulsivi, exuberanti si emotivi. Sunt simpatici, milosi, afectuosi, curajosi, uneori timizi, retrasi si destul de rar razbunatori. Copilaria conteaza foarte mult in ansamblul intregii lor vieti.

DISTRIBUIȚI