Horoscop 2017 bani

Balanţă

Dacă te concentrezi pe acest plan al vieţii tale, vei reuşi până la urmă să câştigi mai mulţi bani.

Cu toate acestea, nu permite nimănui să profite de situaţia ta financiară şi ai grijă la persoanele care îţi vor deveni brusc cei mai buni prieteni. Dacă veniturile tale cresc, aşteptă-te şi la o mărire a cheltuielilor pentru că standardul de viaţă ţi se ridică. Cât munceşti, atât câştigi!

Scorpion

Încă de la începutul anului ai senzaţia că munca ta nu este răsplătită pe măsură şi vei avea de câteva ori momente în care vei vrea să reproşezi sau să abandonezi.

Cu toate acestea, vei reuşi să te aduni şi să mergi pe aceeaşi linie cu ambiţie, iar la final de 2017 vei culege roadele muncii tale înzecit. Această perioadă va fi o învăţătură prin care vei înţelege că poţi obţine tot ce vrei dacă nu te laşi şi lupţi cu toată puterea ta!

Săgetător

Situaţia ta financiară nu îţi va face probleme în 2017, însă va trebui să depui eforturi pentru a o menţine constantă.

Dacă uneori câştigi sume de bani neaşteptat de mari, alteori abia izbuteşti să te menţii la acelaşi nivel. La un bilanţ atent făcut la finalul acestui an vei constata că o duci excepţional de bine, mai ales datorită economiilor pe care le-ai făcut de-a lungul timpului.

Capricorn

Nu vei întâmpina probleme cu banii în acest an, însă nici nu se poate spune că o duci excelent sau câştigi mai mult decât de obicei.

Este foarte important să nu cedezi în faţa eşecurilor şi să mergi mai departe urmărindu-ţi ţelurile. Ai nevoie de o ambiţie mai mare pentru a izbuti în viaţă! Dacă eşti implicată în afaceri, dă-ţi seama la timp dacă te îndrepţi spre succes sau nu!

Vărsător

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar, însă ele nu vor veni din primele luni ale acestui an.

Trebuie să ai răbdare şi vei reuşi să îţi umpli conturile. Axează-te doar pe lucrurile concrete, evită supoziţiile şi promisiunile, dar nici nu trage de nimeni pentru a munci cot la cot cu tine. De una singură vei reuşi mai mult în viaţă, plus că te vei bucura doar tu de câştig.

Peşti

Trebuie să acorzi mai multă atenţie banilor în acest an, mai ales dacă până acum ai tot avut probleme în acest sector al vieţii tale.

Concentrează-te şi fă paşi mici, dar de succes în cariera ta, indiferent dacă e vorba de studii sau de locul de muncă. În prima parte a anului cheltui bani în mod nejustificat şi inutil, iar în cea de-a doua parte vei munci pe brânci pentru a-i recupera sau a câştiga mai mulţi.

sursa: EVA.ro

PAGINA ANTERIOARA                                                                                                                                                         2/2

Scrie un comentariu