Horoscop 20 ianuarie 2017

Horoscopul zilei de Vineri 20 Ianuarie 2017
 

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Se termina brusc o sursa de venit pe care te-ai bazat o perioada. Bugetul tau poate suferi un hop abrupt, de parca ieri aveai suficient cat sa te simti in siguranta, iar azi te trezesti in fata unui portofel gol!

Posibil ca la originea acestei situatii sa se afle si unele decizii gresite pe care le-ai luat de curand cu privire la banii personali, cheltuind in nestire sau pe ceva ce nu s-a dovedit a fi atat de util pe cat credeai.

Fii mai drastic in cheltuieli, renunta la unele cumparaturi daca nu sunt necesare in acest moment, pentru ca esti gata sa faci o noua prostie financiara!

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Te trezesti ca dintr-un vis, descoperind ca ai alergat pana acum dupa o himera. Iluzia a pus stapanire pe mintea si inima ta si ai trait intr-o poveste frumoasa, dar care nu avea nicio legatura cu realitatea.

E timpul sa deschizi ochii si urechile si sa accepti adevarul asa cum e el, chiar daca frumusetea iluziei se destrama cu aceasta ocazie.

Pentru o fire rationala ca tine, chiar e de preferat sa dea piept direct cu realitatea decat sa ramana blocat intr-un balon de sapun care, odata si-odata, tot s-ar fi spart. Revii cu picioarele pe pamant in cel mai transant mod, dar e spre binele tau.


Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Apropie-te de ceilalti cu emotie si ofera-le tot ce ai mai bun in tine. Tu esti un motor de creativitate, resursa pe care o vei darui cu draga inima celor care au nevoie de tine. Cine te are prin preajma, azi, are numai de castigat, pentru ca dai din prea plinul tau si altora.

Nimeni nu te intrece in imaginatie si talent, pe care vei sti sa le oferi sub forma de diverse produse frumoase tuturor celor care stiu sa le pretuiasca.

Esti calm cu oricine, ai o vorba buna fata de orice om intalnit si stii sa picuri ceva din sensibilitatea ta in toate lucrurile pe care le atingi sau le creezi.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Petrece ziua de azi in compania persoanei iubite, pentru ca atmosfera este prielnica apropierii, romantismului, tandretii, acelor gesturi placute pe care amandoi le asteptati unul de la altul. Fii mai generos in semne de afectiune, pentru ca, la tot ceea ce ai tu de oferit, s-ar putea sa primesti dublu in schimb!

Daca abia azi apare cineva in cale, profita de clipele minunate de care ai parte, pentru ca ele pot fi startul unei noi iubiri.

Fa un pas inainte spre cel care ti-a furat inima, da-i un telefon, stabileste o intalnire sau un plan comun, pentru ca ziua e norocoasa in iubire!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Esti un coleg de incredere care se arata oricand dispus sa preia pe umerii sai sarcini dintre cele mai dificile. Seful ar putea profita de simtul tau de raspundere si ti-ar putea da obligatii din ce in ce mai grele, carora le vei face fata cu brio, demonstrand ca esti bine pregatit, matur si de toata isprava.

Orice ti-ai asuma, chiar si cele mai dificile proiecte, ajunge cu succes la capat si atragi asupra ta respectul si admiratia celor pentru care lucrezi. Poate esti vizat de o viitoare functie de raspundere datorita acestor calitati!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Opreste-te un pic din iuresul evenimentelor care te-a cucerit si asculta cu atentie! Multe informatii utile vin acum catre tine pe diverse cai de comunicare, dar daca e galagie in jur, daca nu-ti vezi capul de treburi, e greu de crezut ca le vei si recepta clar. Fa o mica pauza, ascute-ti auzul si descopera ce cuvinte vin catre tine.

Nici nu banuiesti sub ce forma ajunge acum la tine un sfat bun, o veste excelenta, o informatie utila, si toate acestea sub forma de sunete.

Prinde o replica din zbor de la televizor, surprinde o discutie in tramvai, auzi un cantec la radio, pentru ca toate aceste cuvinte au un inteles aparte pentru tine acum, ca un raspuns divin trimis de sus.

Citeste continuarea in pagina urmatoare
PAGINA URMATOARE                                                                                                                                                                       1/2


 

Scrie un comentariu