Horoscop săptămâna 12 – 18 februarie. Capricornii se înconjoară de artă

Horoscop săptămâna 12 – 18 februarie. Capricornii se înconjoară de artă

Berbec

Ţi-ar plăcea să sari peste nişte etape, însă ştii foarte bine că acest lucru nu este posibil. Nu mai ai răbdare şi vrei să obţii ce îţi doreşti cât mai repede.

Entuziasmul ăsta te poate arunca în unele situaţii limită. Discută cu cineva apropiat despre ideile pe care le ai.

 

Taur

Eşti plin de energie, iar acum este momentul pe care l-ai aşteptat să te apuci de sport. Simţi că poţi face orice, iar motivaţia atinge cote maxime.

Spre sfârşitul săptămânii, energia se risipeşte, iar starea de spirit se schimbă, însă nu renunţa la această direcţie pe care ai început.

 

Gemeni

Nu ai cum să fii tot timpul în formă, de aceea e în regulă să îţi mai acorzi din când în când nişte pauze bine meritate.

Nu te blama pentru că nu ai energia necesară să faci tot ce ţi-ai propus. Obstacolele care îţi ies în cale te vor motiva să dai tot ce e mai bun din tine pentru a atinge succesul.

 

Rac

Eşti în zona de comunicare, motiv pentru care ar fi cel mai bine să interacţionezi cu cât mai mulţi oameni.

Acum ai şansa să cunoşti tot felul de oameni noi cu care să legi prietenii de durată. La sfârşitul săptămânii, vei fi înconjurat de oameni de calitate, iar optimismul va fi prezent peste tot.

 

Leu

Ţi-ar face plăcere să te gândeşti la familie sau la persoana iubită, însă în această săptămână toată atenţia ta se îndreaptă spre carieră.

Vrei să avansezi cât mai repede, căci simţi că eforturile tale nu sunt apreciate. Te-ar ajuta să discuţi despre speranţele tale cu cineva apropiat.

 

Fecioară

Eşti gata să iei o pauză. Îţi doreşti să scapi de rutină şi să faci ceva nou, cum ar fi să te relaxezi.

Este momentul să te gândeşti serios la viitor şi la lucrurile pe care ţi le doreşti, pentru că deşi îţi iubeşti viaţa şi faci o treabă grozavă la locul de muncă, nu eşti complet împlinit.

 

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI