Horoscop 10 martie 2018. Ziua de mâine va rămâne în memoria acestei zodii!

Horoscop 10 martie 2018. Se anunță o zi memorabilă pentru o zodie. Apar tot felul de situații avantajoase.

 

Berbec – Horoscop 10 martie 2018

Invata sa te iubesti mai mult pe tine insuti, fara a-ti cauta in permanenta doar lipsurile si defectele.

Acesta esti tu, accepta-te ca atare, incercand mereu sa devii din ce in ce mai bun. Sa te privesti cu detasare, ca si cum nu ar fi vorba de tine, e bine uneori, pentru ca asa te vezi cu obiectivitate si realism, dar nu inseamna ca trebuie sa te judeci atat de aspru.

Mai trece-ti cu vedere micile slabiciuni, mai repara ce se poate, pe ici, pe colo, dar nu te privi ca si cum ai fi cel mai mare inamic. Singur iti faci rau cu aceste procese de constiinta mult prea severe!

 

Taur – Horoscop 10 martie 2018

Nici tu nu stii cum sa te imparti mai bine intre atatea aspecte aparent minore cu care dai piept azi.

Numai de tine depinde sa te organizezi eficient, sa acorzi prioritate acelor planuri care sunt cu adevarat importante in acest moment si sa nu incerci sa le faci pe toate in acelasi timp.

Cand incerci sa lucrezi pe doua planuri simultan, risti sa nu-l duci pe niciunul la capat, ca atare reusita planurilor tale depinde de capacitatea ta de a analiza rapid resursele de care dispui si pe cele de care ai nevoie ca sa alegi exact proiectul pe care il poti duce la capat cu brio.

 

Gemeni –  Horoscop 10 martie 2018

Ceea ce faci azi este de succes si ajunge la urechile tuturor, pentru ca esti demn de toata lauda.

Investesti multa energie in activitatea inceputa si totul evolueaza foarte repede spre un nivel superior de care esti foarte mandru.

Poate fi o zi norocoasa in actiuni in care trebuie sa te remarci, sa vorbesti despre tine si valoarea ta, sa apari in fata unui public numeros, pentru ca multa lume este cu ochii pe tine si trebuie sa te prezinti ireprosabil.

 

Rac – Horoscop 10 martie 2018

Aveai o stare ciudata de neliniste, o emotie negativa care ti se cuibarise in suflet, dar azi orizonturile se lumineaza ca prin farmec si dispar toate aceste stari ciudate.

Nu mai esti atat de derutat, de nesigur pe tine si pe ceilalti, ci iti recapeti dintr-o data atitudinea optimista si tonica, pregatit de orice.

Aveai nevoie doar de o scanteie de energie pozitiva pentru a depasi acest hop emotional negativ, care semana cu apatia, depresia, disperarea, dar daca te agati de acel carlig cat de mic ce te scoate la lumina, te vei simti din nou foarte sigur pe situatie.

 

Leu – Horoscop 10 martie 2018

Esti foarte preocupat de mersul unui proiect care inainteaza lent, dar ai totusi convingerea ca esti pe calea cea buna.

Ai suficienta rabdare pana vei ajunge acolo unde ai sperat si depui toate eforturile necesare pentru a atinge succesul.

Si se cere enorm, si efort fizic, si concentrare, si forta fizica, pentru ca nu e un proiect oarecare ce evolueaza de la sine, ci depinde mult de resursele pe care le investesti in acest sens.

Le detii pe toate in cantitati suficiente, ca atare doar de tine depinde cat de mult si de serios te implici in ceea ce ai de facut.

 

Fecioară – Horoscop 10 martie 2018

Nu trebuie sa faci nimic sa castigi iubirea, ci o meriti pentru ceea ce esti, pentru ceea ce oferi, nu pentru ceea ce te straduiesti!

Nu ti se cere nici un efort suplimentar decat acela de a darui neconditionat, fara a pretinde ceva in schimb si fara a cauta motive pentru care iubesti.

A spune ca iubesti pe cineva pentru ca… e ca si cum ai fi platit pentru asta, deci schimba-ti, un pic, atitudinea in fata iubirii.

Nu trebuie sa dai ceva ca sa primesti iubirea, ci pur si simplu sa emani caldura, sa te lasi invaluit de ea, fara a te gandi la ce va fi.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI