Horoscop 10-11 decembrie.

Balanţă

Indiferent de vârsta pe care o ai, eşti totuşi un copil în adâncul sufletului tău şi trebuie să laşi acest copil să se manifeste liber, din când în când. Şi tu ai nevoie de ocrotire, nu numai să ocroteşti tu pe alţii, şi tu ai nevoie de grija altuia, nu doar să ai grijă de alţii, deci acceptă-ţi poziţia de răsfăţat şi de protejat, pentru că o meriţi pe deplin.

Scorpion

Lasă-te invadat de lucrurile minunate care se petrec în jurul tău şi arată-ţi fericirea cât mai clar, cât mai sonor, cât mai energic, pentru că ai motive! Mai bine te încarci doar de energia bună care se resimte, nu căuta nod în papură cu orice preţ, pentru că atunci când sapi după ceea ce nu se vede, chiar ajungi la ele şi strică din bucuria aparentă.

Săgetător

Visele tale cele mai frumoase în acest moment sunt direct legate de viaţa sentimentală. Poate tocmai te-ai îndrăgostit de cineva şi descoperi că aluneci din ce în ce mai des pe gânduri şi numai la el te gândeşti. Poate iese de aici o poveste de dragoste ca-n basme, dar înainte de a te lăsa copleşit de tandreţe şi visare, cunoaşte-l mai bine pe cel care te-a cucerit.

Capricorn

Nu oricine are acest talent, de negociator, de arbitru, aşa că foloseşte-te de aceste calităţi ale tale pentru că ai putea deveni eroul salvator al unui cuplu care nu se mai înţelege, al unor prieteni care nu îşi mai vorbesc, al unor colegi care s-au rănit unul pe altul. Pune-i faţă în faţă, să discute calm!

Vărsător

Aştepţi mult de la oameni, dar mai întâi trebuie să pretinzi mai mult de la tine însuţi. Către tine trebuie să-ţi concentrezi acum speranţele şi pretenţiile, pentru că dacă tu investeşti mai mult, vei ajunge mai repede la roadele pe care le vrei de la ceilalţi. Fii sigur că nu depinde numai de ei, ci e o acţiune colectivă în care şi tu joci un rol principal.

Peşti

Fiecare are personalitatea sa puternică şi de la o banală dispută la o luptă crâncenă nu mai e decât un pas. Nu îi poţi domina pe ceilalţi, aşa cum ţi-ar plăcea, dar nici să fii tu condus de alţii nu tolerezi, încât e normal să te ridici pentru dreptul tău de a vorbi şi acţiona în voie.

sursa: jurnalul.ro

PAGINA ANTERIOARA                                                                                                                                                         2/2

Scrie un comentariu