Giani Kiriță a rămas mască! Adi Mutu l-a dat de gol! Prietenii au reacționat rapid și l-au apărat cum s-a putut: „Oricum nu avea nevoie, că acum e la Exatlon!”

Adrian Mutu a părăsit Dinamo pentru un post la FRF, alături de Răzvan Burleanu, un om contestat de Generația de Aur.

Managerul sportiv a făcut şi şcoala de antrenori, iar marţi a făcut publică lista cu notele cursanţilor pentru licenta UEFA ”A”, sesiunea de toamnă.

Doar că acolo se regăsaeşte şi un alt dinamovist, retras de ceva timp din fotbal.

Nimeni n-ar fi bănuit, dar da, este vorba despre Giani Kiriță, un dinamovist pur-sânge.

Însă, deși vedeta Exatlon apare pe listă, în dreptul lui scrie „Neprezentare”. Mutu, în schimb, are numai 10, la cele trei probe…

Comentariile prietenilor virtuali nu s-au lăsat aşteptate: „Multi carnati pe aici, Adrian Mutu a luat 10 pe linie la fotbal…LA FOTBAL, nu la mate sau fizica sau lb romana.

El a jucat fotbal toata viata in detrimentul altor materi si activitati, a facut asta la un nivel inalt si a facut-o foarte bine.

A fost antrenat de nume mari ale fotbalului mondial, alaturi de jucatori de legenda , la unele din cele mai mari cluburi de fotbal, a jucat si a facut istorie in campionatul italian unde nu multi jucatori reusesc.

Ce nota putea sa obtina la acest examen? Cum sa dea spaga sau sa copieze, poate s-a copiat pe el din experienta sa pe teren, in meciuri si antrenamente.

FELICITARI Adrian Mutu, asteptam sa te vedem la treaba, fotbalul din Romania are nevoie de tine si de experienta ta”,

ce inseamna sa ai pile…sau mai degraba cum sa nu i dai 10 briliantului”, „Du-te .. zici ca eşti Nadia Comăneci – 10.10.10.10.10 :))))”.

Unul i-a fost adresat şi lui Giani Kiriţă: „Giani Kirita s-a dus la exatlon…n-are el nevoie de licenţă”.

Iată și lista:

CITEȘTE ȘI:

E oficial! Nu mai trecem la ora de vară, a fost eliminată! S-a votat în urmă cu câteva minute. Ce trebuie să știi despre asta, atenție, e foarte important!

Ora de vară a fost eliminată după o decizie a Parlamentului European, drept urmare, anul nu va mai fi împărțit în ora de iarnă și ora de vară.

Se pare că povestea a început la sfârşitul anului trecut, atunci când Lituania a cerut Uniunii Europene să renunţe la ora de vară.

Motivul? Schimbarea de două ori pe an a ceasurilor i-ar pune în dificultate pe oameni, iar majoritatea consideră enervant acest lucru, potrivit a1.ro.

În plus, anul trecut peste 70.000 de oameni din Finlanda au semnat o petiţie prin care au cerut Uniunii Europene să renunţe la ora de vară, invocând aceleași motive, potrivit spynews.ro.

Rezoluția a fost votată de majoritatea deputaților, urmând ca România și restul statelor membre să o adopte, după ce își vor da acordul.​

Dintre cei 549 de deputați prezenți, o majoritate de 384 a votat să se renunțe la cele două fusuri orare de peste an, iarnă și vară.

Astfel, ora de vară ar urma să fie scoasă din practică, iar ora de iarnă să fie valabilă pe întreg parcursul anului.

Benjamin Franklin a propus în secolul al XVIII-lea să se treacă la ora de vară, iar Germania și Austro-Ungaria au fost primele țări care au adoptat acest sistem în 1916,

potrivit observator.tv.Germania și Austro-Ungaria au fost primele țări care au adoptat acest sistem în 1916.

Scopul a fost economisirea rezervelor de cărbune necesare producției de război. În România, ora de vară a fost reintrodusă în 1979.

Dumnezeule! Nu o mai recunoști. Așa a apărut Margherita la petrecerea de ziua mamei sale! Invitații au rămas cu gura căscată, Viorica s-a închinat?

De ziua Vioricăi de la Clejani a fost o mare petrecere, Margherita și-a sărbătorit mama cu mare fast, așa cum era și de așteptat.

Petrecerea a avut loc marți și i-a reunit pe toți prietenii familiei Clejanilor, care nu sunt deloc puțini. Totul pentru ca Viorica să fie sărbătorită cum se cuvine.

Toți cei prezenți s-au simțit extrem de bine, mai ales că atmosfera a fost întreținută și de Margherita, fata talentată a Clejanilor, care a fost la un pas de a nu mai fi recunoscută de invitați.

Margherita de la Clejani şi-a schimbat aspectul cu ocazia zilei de naştere a mamei sale şi s-a decis să-și poarte părul prins și cu breton.

Margherita ne-a obişnuit să o vedem cu părul pe spate şi fără breton, astfel că schimbarea făcută de ziua mamei sale i-a uimit pe toţi cei prezenţi.

Deși Margherita a arătat minunat cu schimbarea de look, aceasta a fost una majoră, așa că cei prezenți au avut motive să fie uimiți.

Fiica Clejanilor a postat pe Facebook mai multe filmulețe pentru ca și fanii lor să se bucure de momentele frumoase

trăite de Viorica, cu ocazia sărbătoririi zilei sale de naștere. „I-am pregătit o surpriză de ziua ei. Prietenii ei dragi ne sunt alături.

Are un întreg meniu bio, care nu îngraşă. Toate produsele pe care le vom consuma nu îngraşă”, a spus Ioniţă de la Clejani râzând, pe când Viorica a mărturisit:

„Sunt tristă pentru că nu e Fulgy aici, e la frizer. A plecat să se tundă la ora asta! Eu sunt foarte pretenţioasă”, a spus Viorica de la Clejani.

Iată cât de diferit arată acum Margherita:

DISTRIBUIȚI