GAFĂ COLOSALĂ! Ce a apărut pe ecran, în timp ce Busu prezenta rubrica Meteo! Telespectatorii au crezut că nu văd bine. Rușine mai mare nu există

Florin Busuioc este, fără doar şi poate, cel mai experimentat prezentator de meteo din România. Din păcate însă pentru el, a fost protagonistul unei gafe de-a dreptul colosale!

Ce-i drept, nici nu a fost vina lui. S-a întâmplat chiar în timp ce Busu prezenta rubrica Meteo cu pasiunea cu care ne-a obişnuit de-a lungul ultimilor mulţi ani.

Când, ce să vezi?! În dreptul municipiului Galaţi, apare o temperatură aproape imposibilă, chiar şi pentru cele mai reci ierni din istoria ţării noastre: -68 de grade!

“E caz unic în România!”, “Încă un grad cu minus şi era film cu patrăţel”,

“Voi vedeţi ce văd şi eu”, s-au amuzat internauţii după ce, evident, imaginile au devenit virale.

VEZI CAPTURILE CU GAFA ÎN GALERIA FOTO DE JOS!

Florin Busuioc, îndrăgitul prezentator al știrilor meteo, este cunoscut pentru simțul umorului extrem de dezvoltat și nu se sfiește niciun moment să facă glumițe chiar și în direct.

Este și cazul unui astfel de amuzament petrecut chiar într-o dimineată, în timp ce urma să prezinte starea vremeii,

Busu a recunoscut că sforăie foarte tare și că ,de fapt, această problemă s-a agravat la bătrânețe.

“Eu nu sforăi, horcăi! Zici că e cutremur. Nu ai ce să faci… Vine o vârstă…” a spus, zâmbind, Busu în direct.

Emisiunea de divertisment „România, jos pălăria!“, prezentată de Florin Busuioc la Pro TV, a debutat miercuri seară, după serialul „Las Fierbinţi“, dar audienţele au fost mai mici decât cele aşteptate.

Primii invitaţi au fost chiar actorii din „Las Fierbinţi“, Costi Diţă, Adrian Văncică, Mihai Mărgineanu, Mihai Rait, Anca Dumitra şi Ionuţ Ciocia.

Cu noua emisiune, Pro TV a pierdut jumătate din audienţa pe care o avea înainte de show, cu serialul „Las Fierbinţi“.

Dacă pe intervalul serialului de comedie erau peste două milioane de români în faţa micilor ecrane, la emisiunea lui Busu au rămas cu un milion mai puţini.

La oraşe, dar şi pe publicul comercial, „România, jos pălăria!“ s-a clasat pe locul al doilea în topul audienţelor.

Doar la nivel naţional a fost pe primul loc, la mică diferenţă în faţa Antenei 1, scrie Pagina de Media.

La nivelul întregii ţări, „România, jos pălăria!“ a avut 1,08 milioane de telespectatori pe minut, cu puţin peste 20.000 în faţa Antenei 1, care difuza show-ul culinar „Chefi la cuţite“.

Pe intervalul anterior, cu „Las Fierbinţi“ în grilă, Pro TV avea audienţe duble: peste două milioane de telespectatori.

La oraşe, Pro TV a fost pe locul al doilea: o medie de 550.000 de telespectatori, cu 100.000 mai puţini decât a avut Antena 1 pe interval.

Şi aici, Pro TV a pierdut jumătate din audienţa pe care o avea cu „Las Fierbinţi“. Pro TV a obţinut tot locul doi pe segmental commercial,

având o medie de 315.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani, faţă de aproape 380.000, câţi se uitau la Antena 1.

DISTRIBUIȚI