Gabriela avea un copil de 6 ani. Astăzi s-a întâlnit într-un bar cu Rareș care a stat la masă cu ea şi, la un moment dat, a scos pistolul si a împuşcat-o. Teribil ce a urmat! Ce motiv a avut bărbatul pentru a provoca o asemenea tragedie:

S-a aflat cine sunt cei doi tineri găsiţi împuşcaţi într-un bar din Arad, localitatea Târnova. Este vorba de Rafael şi Gabriela, amândoi în vârstă de 23 de ani.

Potrivit primelor informaţii, între Gabriela şi Rafael ar fi intervenit gelozia. Cei doi ar fi stat la masă, s-ar fi certat, iar la un moment dat, tânărul a scos o armă și a împuscat-o pe iubita sa și apoi s-a sinucis.

Gabriela era și mama unui băiețel în urma unei relații anterioare, potrivit specialarad.ro. De asemenea, cei doi ar fi pus punct relaţiei de curând.

Nimeni nu a ştiut de problemele dintre ei, deşi câteva mesaje postate de Gabriela pe reţelele de socializare arată că aveau ceva probleme.

„Într-o zi vei fi şi tu ca mine, trist şi supărat, atunci poate vei şti şi tu cât de tare doare.”, este ultimul mesaj postat de Gabriela.

CITEȘTE ȘI: A apărut Larisa, copila de 14 ani dată dispărută de 2 zile. Părinţii, în pragul infarctului când le-au spus poliţiştii unde fusese

Larisa Cicoare, o copilă de 14 ani, a fost căutată cu disperare de familie, după ce a dispărut subit de acasă. Toţi cunoscuţii au intrat în panică şi s-a anunţat poliţia.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi Postului de poliţie Stoileşti au efectuat imediat investigaţii în cazul dispariţiei de la domiciliu, din municipiul Timişoara, a minorei.

Efective importante au fost alocate căutării minorei, toată lumea participând la acţiunie de căutare.

După 2 zile de panică, Larisa a fost depistată de oamenii legii, motivul pentru care fugise de acasă lăsând pe toată lumea cu gura căscată.

Potrivit poliţiştilor, copila de 14 ani a fost timp de 2 zile oaspetele iubitul ei, un tânăr în vârstă de 25 de ani, dintr-un sat învecinat, pe care abia îl cunoscuse pe internet.

„Din verificări a reieşit că fata a plecat de bunăvoie de acasă, în urma unor neînţelegeri cu părinţii, deplasându-se la domiciliul unui tânăr de 25 de ani, din comuna Stoileşti, judeţul Vâlcea, pe care l-a cunoscut prin intermediul unei reţele de socializare”, precizează poliţiştii.

Poliţiştii fac verificări în legătură cu evenimentele care s-au desfăşurat la locuinţa tânărului, având în vedere că fata e minoră.

Tina a mers la spital acuzand dureri în piept, dar i s-a spus ca are depresie si a fost trimisa acasa. Acum mai are doar 8 saptamani de trait. Medicul: „I-am greșit simptomele” De ce suferă femeia:

Ani de zile medicii i-au spus ca sufera de depresie cand ea avea cancer in realitate. Acum, femeia mai are doar 8 saptamani de trait si este disperata.

Tina Locke sufera de o forma foarte grava de cancer, iar medicii i-au spus ca mai are doar 2 luni de trait. Ani de zile, i s-a spus ca are depresie dupa ce doctorii i-au interpretat gresit simptomele.

Ea avea dureri mari de stomac si dureri in piept, insa specialistii i-au prescris tratament antidepresive pentru anxietate.

Din pacate, cancerul, care nu raspunde la chimioterapie, s-a extins la nodulii limfatici, iar, acum, familia ei s-a apucat sa stranga bani pentru un tratament care i-ar putea prelungi viata, in Germania.

„Niciun doctor nu a luat-o in serios deoarece arata foarte bine. Ii implora pe medici sa ii faca analize.

Este socant ca s-a intamplat asa ceva. O sa fac tot ce e posibil ca sa strang banii sa mergem in Germania”, a declarat sotul femeii, potrivit Daily Mail.

 

DISTRIBUIȚI