Fosta iubită a lui Miron Cozma arată groaznic din cauza operaţiiilor estetice. Atenţie, imagini de coşmar cu Marinela Niţu

Fosta iubită a lui Miron Cozma a ajuns să arate infiorător din cauza numeroaselor operaţiilor estetice pe care şi le-a făcut de-a lungul timpului!

Specialistii susţin că unele intervenţii estetice la care a apelat sunt total greşite. ”Cert este că şi-a făcut prea multe injectări cu silicon,

greşite, la buze, pomeţi şi frunte, injectari care au dus la acest rezultat grotesc”, spune un medic estetician!

Fosta iubită a lui Miron Cozma a ajuns să arate infiorător din cauza numeroaselor operaţii estetice pe care şi le-a făcut de-a lungul timpului.

Specialistii susţin că unele intervenţii estetice la care a apelat sunt total greşite.

Din fotografii nu pot să-mi dau seama exact daca şi-a făcut operaţie şi la ochi, asta pot spune cu exactitate dacă o vad de aproape.

Şi nasul ei pare operat. Cert este că şi-a făcut prea multe injectări cu silicon, greşite, la buze, pomeţi şi frunte, injectari care au dus la acest rezultat grotesc.

Cel mai probabil va apela din nou la medici esteticieni ca să-si refaca chipul”, sustine medicul estetician Victor Schwartz.

Miron Cozma ia pensie de victimă a Mineriadelor. Ce sumă încasează lunar ”Luceafărul Huilei”

Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, beneficiază lunar de o pensie specială în calitate de victimă a mineriadelor.

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a stabilit că Miron Cozma este victimă a mineriadelor și că trebuie să primească o pensie lunară, notează stirilekanald.ro.

”Pentru mine, e o mare realizare, și pentru mineri. Faptul că ani de zile Miron Cozma și minerii și-au atras oprobriul public și

nimeni nu a făcut nimic, guverne și președinți de țară nu au făcut altceva decât să îi exonereze pe Ion Iliescu și pe toți ceilalți,

iată că Curtea Europeană de la Strasbourg a decis acceptarea mea ca victimă în dosar”, declara, în 2015, Miron Cozma, pentru B1 TV.

El a mai spus atunci că primește o pensie, ca victimă a Mineriadelor, în valoare de 1.489 de lei: ”Vreți să vă arăt că am o pensie de 1.489 lei?

Cum am prosperat? Nu am prosperat. Nu am casă. Cu ce am prosperat? Făcând 11 ani de închisoare”.

DISTRIBUIȚI