Fiul ei a murit, iar ea s-a dus să-l îngroape. Pe drumul către casă, a primit un bilet de la un străin. L-a citit și a izbucnit în plâns…

O femeie care trecea printr-o mare suferinta era in avion, in drum spre casa, unde mergea pentru a-si ingropa copilul. Acolo ea a primit un servetel de la un strain, era de fapt un bilet care, dupa ce ea i-a facut public continutul, atinge inimile multora.

Tricia J. Belstra si-a impartasit povestea pe Facebook, iata ce spune ea:

“Nu am fost in stare sa spun povestea pana acum. Pe 18 august am zburat acasa, nu aratam si nici nu ma simteam bine. Stateam pe locul meu, intre doi straini, tinand in mana o punga pentru voma intre picioare. Unul dintre asistentii de zbor m-a intrebat daca sunt bine. Apoi a venit un tanar, mi-as dori sa-l fi intrebat cum il chema. Ii intreba pe toti daca vor sa bea ceva, am cerut o cola si un alt pahar cu apa. S-a aplecat si m-a intrebat daca sunt bine. I-am zis ca ma duc sa imi ingrop copilul. A spus ca ii pare rau. Fata de langa mine s-a oferit sa imi toarne apa in pahar, atat de tare imi tremurau mainile. In timp ce plecam, tanarul m-a oprit si mi-a intins un servetel, spunandu-mi ca ii pare rau pentru pierderea mea. Am spus multumesc si am plecat. Apoi m-am uitat la servetel si am inceput sa plang. Acasa i-am spus preotului sa il binecuvanteze pe acest om si el mi-a zis ca este unul dintre sufletele-ingeri ai Domnului.”
Vezi si: Astazi este o zi neagra pentru Oana Lis! Blondina a facut anuntul trist in urma cu putin timp!

Iata ce scria in bilet:

“In 2004 familia mea l-a pierdut pe fratele meu mai mare. Desi pentru mine inca e traumatic, nici nu imi pot imagina ce durere trebuie sa simta o mama. Totusi, mi-am privit si eu mama jelind, si pare un proces care nu se va mai termina niciodata. In primul rand, a fi mama inseamna sa dai nastere unei noi vieti, ca o promisiune despre viitor. Dar misiunea ta nu se opreste acum – viata fiului tau e mai mare decat moartea lui si asa va fi mereu. Mama mea s-a luptat disperata, dar a inteles ca durerea nu trece niciodata. Nu iti irosi energia incercand sa faci durerea sa dispara. In schimb, cauta sa gasesti moduri prin care sa ai experienta bucuriei.

Viziteaza familia, reia legaturi cu oameni dragi, calatoreste. Aceasta este povestea ta, si iti datorezi tie si fiului tau ca te vei asigura ca supravietuiesti. Nu te presa singura. Aceasta lume e plina de oameni care tin la tine, chiar daca uneori nu se simte asa. Eu ma voi gandi in continuare la tine, la ce faci si cum esti. Vei iesi din asta mai puternica iar eu iti voi tine mereu pumnii.”

Am găsit POZE cu fiica mea și colaboratorul soțului meu. Erau goi-pușcă în pat. Mi-a stat inima în loc

Deși intrarea în adolescentă a fiicei mele nu a fost deloc una lină si ne-am confruntat cu toate fazele – răzvrătire, insolență. recalcitranță, introvertire, depresie -, am fost convinsă că apele se vor liniști. Dar nu a fost deloc așa… Curând a venit și tsunamiul: Sașa s-a îndrăgostit de un bărbat de 40 de ani, iar la 19 ani era deja mamă și soție!

Unii dintre voi cred că știți foarte bine ce înseamnă să ai în casă un adolescent, iar dacă este vorba despre o fată, lucrurile se complică și mai mult.

Sunt psiholog și au venit la mine, să-mi ceară ajutorul, oameni cu tot felul de probleme. Nu-mi amintesc să fi plecat niciunul fără să găsim împreună o cale de ieșire din criză. Asta e o mare satisfacție pentru mine. În viața mea a apărut însă, la un moment dat, o problemă care m-a depășit: adolescența cu năbădăi a fiicei mele, Sașa. Alexandra (ei îi place să i se spună Sașa) a fost un copil cuminte, absolut normal, care nu ne-a creat probleme până pe la 14 ani. Pubertatea a dat-o peste cap pe ea și ne-a adus în situația de a fi neputincioși pe mine și pe soțul meu.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI