FILMUL CRIMEI din Vrancea. Adolescentul orfan a fost UCIS cu un singur pumn de un tânăr de 19 ani

În Vrancea, băiatul orfan bătut pentru o fată a fost ucis dintr-o lovitură de un adolescent cu trei ani mai mare decât el. O spun legiştii, potrivit cărora o leziune cervicală i-a fost fatală copilului de 16 ani. Bătăuşul are 19 şi e cunoscut şi la poliţie pentru scandaluri. În noaptea crimei,  l-ar fi văzut pe Gabriel de mână cu o fată şi s-a înfuriat. Cu ultimele puteri, victima şi-a rugat agresorul să n-o abandoneze în mijlocul drumului.

Are 19 ani şi este acuzat de crimă. A ucis cu lovituri de pumni şi de picioare un copil de 16 ani, orfan de mamă. Doar pentru că l-a văzut ţinând de mână o fată din sat. Bătăuşul era în maşina unui prieten, când l-a văzut pe Gabriel pe marginea drumului şi i-a cerut şoferului să întoarcă.

„A văzut doi băieţi şi două fete pe care îi cunoştea. Mi-a zis să opresc. Eu eram deja înainte cu 200-300 de metri.
Mi-a spus să opresc, s-a dat jos la el. I-a dat un pumn şi un picior.”, povesteşte unul dintre prietenii celui acuzat de crimă. Cele două fete şi prietenul lui Gabriel au fugit de frica bătăuşului. Un tânăr cunoscut în sat, dar şi la poliţie, pentru scandalurile pe care le-a provocat.

Pumnul pe care copilul de 16 ani l-a primit în spate i-ar fi fost fatal. Necropsia a arătat că băiatul a suferit o leziune cervicală.

Gabriel i-ar fi cerut, cu ultimele puteri agresorului său, să nu-l lase în miijlocul drumului. Cel care l-a ucis, l-a aruncat în şanţul unde a fost găsit abia dimineaţă de o vecină.

Gabriel n-a avut şanse să fie salvat. Potrivit martorilor, bătăuşul s-ar fi întors la locul crimei să vadă dacă băiatul s-a ridicat din şanţ. Era noapte, nu l-a mai văzut şi s-a gândit că a plecat spre casă. La câteva ore de la crimă, tânărul de 19 ani a fost prins şi dus la poliţie, împreună cu amicul care a asistat, fără să intervină, la bătaie. Şi-a ascuns faţa de jurnalişti, iar în timpul audierilor a ţinut capul în pământ.

Cazul a fost preluat de Parchet, iar tânărul acuzat de lovituri cauzatoare de moarte a fost arestat.

Vezi VIDEO pe observator.tv

Reacţii emoţionante după moartea actriţei Alice Caracostea. Oana Pellea: „Drum bun, Alice! Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul frumos!”

Actrița Oana Pellea a pubicat un mesaj emoționant pe Facebook, după anunțul privind moartea lui Alice Caracostea, actriță a Teatrului Național București, la numai 49 de ani.

„Nu imi vine sa cred… Drum bun, Alice Caracostea ! Dumnezeu să-ți odihnească sufletul frumos! Să-ți fie sufletul liber în Impărăția Domnului… Pentru ca am vorbit mult despre cai si despre iubirea noastra pentru ei…”, a scris Oana Pellea.

„Colega noastra ALICE CARACOSTEA a plecat azi sa completeze distributia alaturi de prea multii actori plecati pentru totdeauna din Teatrul National Bucuresti! Dumnezeu sa te aiba in paza lui suflet deosebit! Inmormantarea este marti ora 12 la Cimitirul Bellu!”, a scris și actorul Armand Calotă, de la TNB.

„Cu tristețe și durere anunțăm trecerea în galeria nemuritoare a actorilor care ne-au părăsit a colegei noastre Alice Caracostea, o actriță minunată, care s-a dăruit scenei și care a încântat publicul în numeroase spectacole ale TNB”, este anunțul publicat astăzi pe pagina de Facebook a TNB.

DISTRIBUIȚI