Fetele au cele mai tari idei despre cum sa te satisfaci „solo”! Iata cele mai spectaculoase idei

Site-ul Womanshealth.com a realizat un sondaj in urma caruia fetele au spus care sunt cele mai tari idei despre cum sa tesatisfaci.

Iar ideile livrate au fost dintre cele mai spectaculoase.

Iata 7 dintre ele:

 

1. Jucariile din sticla

“Sunt cele mai bune! Iti dau niste senzatii minunate, greu de descris in cuvinte! Pastreaza temperatura foarte bine. In plus, pot fi puse la rece, in frigider, pentru senzatii deosebite!”

 

2.  Dusul

“Iubitul meu este plecat de cateva luni din tara, asa ca trebuie sa ma ocup singura de mine insami.

Pe langa cele cateva jucarii pe care le am, metoda mea preferata o reprezinta dusul ajustabil – cu mai multe viteze de curgere a apei.

Daca combin presiunea apei din dus cu un d i l d o  v!bra…, care sa-mi stimuleze punctul G… ma simt intr-al noualea cer!”

 

3. V ! b r a…  pentru c l i t o..

“Este cel mai bun instrument atunci cand ai chef sa te joci! Face treaba buna si rapida, mai ales atunci cand n-ai prea mult la dispozitie, dar esti excitata rau!”

 

4. PunctulG

“Sfatul meu cel mai bun pentru femei este sa-si gaseasca cu exactitate punctulG. Eu l-am cautat ani de zile, iar intr-o zi l-am gasit, dupa ce am vazut o schema foarte exacta a ceea ce avem noi acolo, jos.

De atunci… sunt mult mai fericita, iar placerile mele sunt extrem de puternice”.

 

5.  Dusul cu presiune

“Cel mai mult imi place sa ma „joc” diminetile, cand imi fac dus, cu ajutorul presiunii apei. Invart cercul care-mi ofera presiuni diferite – ori un singur jet puternic, ori jeturi multiple si fine… “

 

6. V!bra.. si deget

“Imi place sa-mi bag un micvibra…, in timp ce ma stimulez cu un deget. Incercati neaparat, doamnelor! Eu chiar acum ma duc…”

 

7. Vi bra… cu unde magice

“Este un produs celebru, ca cel pe care il avea Samantha in Totul despre s.., exact acel model.

Pana sa-l cumpar, indiferent ce produs foloseam, nu puteam sa-mi produc singura placerea. De cand l-am cumparat insa… viata mea s-a schimbat complet!”

 Acestea sunt doar cateva propuneri ale cititoarelor Womanshealth. Desigur, mai puteti adauga, cu siguranta, si altele!

 

 

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI

sura: sfatulparintilor.ro


Publicitate:

Scrie un comentariu