Fată sau băiat? Poziţii pentru a influenţa se**ul copilului

Vrei să ai fetiţă sau băieţel? Cercetătorii susţin că poziţia pe care o adopţi în pat cu partenerul poate influenţa se**ul copilului tău. Trebuie doar să treceţi la treabă şi să urmaţi instrucţiuile.

Multe cupluri au preferinţe atunci când vine vorba de copil, astfel încearcă toate metodele pentru a determina se**ul viitorului bebeluş. Poziţiile se**uale sunt singurele opţiuni care ajută în inluenţarea acetui lucru.

Dacă vrei băiat:

După ce s-a terminat actul, femeia trebuie să stea întinsă pe pat, pentru că în acest mod se favorizează spermato zoidul cu cromozomul Y (cel care dă se**ul masculin al copilului). Acesta cucereşte ovulul şi astfel va rezuta un băiat.

Încercaţi să faceţi dragoste în picioare sau să folosiţi poziţia linguriţă. Mai mult, întinde-te pe o pernă şi lasă partenerul să facă treaba în spatele tău.

Concentrează-te pe satisfacţia bărbatului în timpul actului. Dă-i mai multă atenţie şi ai grijă să îi oferi cele mai tandre atingeri.

Dacă vrei fetiţă:

Cu siguranţă trebuie să încercaţi să faceţi dragoste şi nu se** sălbatic. Adoptaţi poziţia misionarului sau staţi deasupra partnerului vostru şi controlaţi mişcările, astfel sperma va fi e**culată cât mai departe de deschiderea cervixului. Cu cât spermatozoizii călătoresc mai mult, cu atât cei cu cromozom X (cel care dă sexul feminin al copilului) au şanse de izbândă.

Cel mai important este ca femeia să se simtă iubită şi foarte satisfăcută în timpul actului se**ual, astfel şansele de a avea o fetiţă sunt foarte mari.

Trbuie să eviţi să ajung la 0rgasm foarte repede, cu cât este mai lung actul se**ual, cu atât mai bine. Evită contactul se**ual în zilele cele mai fertile.

sursa: antenastars.ro

Citeste si:

Scrie un comentariu