Fata avea balul de absolvire, a ales să poarte o rochie lungă, cu spatele gol. Când a ajuns la petrecere, privirile s-au îndreptat către ea și toți au rămas cu gura căscată: „Cum poți să porți așa ceva?!” Uite cum a apărut studenta la bal

Fata avea balul de absolvire, a ales să poarte o rochie lungă, cu spatele gol. Când a ajuns la petrecere, privirile s-au îndreptat către ea și toți au rămas cu gura căscată: „Cum poți să porți așa ceva?!” Uite cum a apărut studenta la bal

Să te îmbraci frumos și să petreci alături de cei care ți-au fost colegi ani la rând este un moment de care îți amintești toată viața.

Și fiecare își planifică din timp cel mai mic detaliu: coafura, pantofii, rochia, bijuteriile, totul ca să fii sigur că ținuta ta va fi unică și nu va exista nicio altă persoană care să poarte ceva la fel.

Lina Fernandez a căutat o alternativă ieftină și la îndemnă pentru rochia de bal, așa că s-a gândit să și-o facă chiar ea.

Dar materialul din care a decis să își facă ținuta este unul total neobișnuit: rochia ei avea să fie făcută din cheițele metalice de la dozele de suc. Știu, sună ciudat, dar rezultatul este uimitor!

Pentru cei mai mulți dintre noi sunt simple cheițe cu care deschidem dozele de suc sau bere. Și le aruncăm imediat după ce am terminat de consumat.

Dar această fată a avut o idee inedită, inspirată de un personaj de benzi desenate. Fata s-a gândit să strângă aceste cheițe, ca mai târziu totul să ia forma unei rochii. Greu de imaginat, dar totul a fost realizabil!

Fata a strâns nu mai mult de 6,328 de cheițe pe care le-a strâns cu ajutorul unei benzi late, satinate.

A fost nevoie de timp, dar rezultatul este uimitor! Rochia strălucitoare cântărește aproximativ 1,8 kilograme.

La fel ca și atunci când mergea la croitor, fata a făcut mai multe probe și a trebuit să desfacă și să refacă rochia până când s-a potrivit perfect pe corpul ei.

Așa cum era de așteptat, în seara petrecerii fata a ieșit în evidență, mulțumită creației ei unice.

Iată că orice este posibil cu puțină imaginație. Îți place cum arată?

 

Citeste si: Acestea sunt cele 4 zodii care vor fi cele mai fericite în 2018 – crezi că tu te numeri printre ele?

Știi că multe secrete despre subconștientul tău pot fi descoperite de semnele zodiacale? Deci, noi suntem aici să vă spunem un lucru care este dezvăluit de semnele zodiacal în ceea ce privește cât de fericit veți fi anul viitor.

Dar asta nu este o veste bună pentru toate semnele zodiacale, ci doar pentru patru dintre ele cărora le estet garantat că vor fi fericite în 2018. În comparație cu alte semne, acestea vor fi mult mai norocoase și pline de noroc.

 

1. Gemeni

Aceasta este o veste bună pentru toți care sunt în zodia Gemeni deoarece ei vor fi în cele din urmă independenți în 2018. În ultimii ani, încercau foarte mult să fie independenți, dar asta nu a reușit să se întâmple în cele din urmă.

Dar principala problemă a fost că anul trecut nu a fost posibil să te bazezi pe tine însuți complet. Gemeni, dacă vă apreciați libertatea și dependența de propria voastră persoană, atunci cu siguranță veți obține ceea ce căutați; sentimentul de independență vă va face fericiți.

Deci este timpul să lucrați la nivelul de încredere și să încercați din greu să vedeți că această putere va fi un beneficiu pentru voi.

 

2. Leu

Propria încredere în tine te va face fericit în acest an. Este normal să păstrezi ego-ul și să îl scoți în evidență și anul acesta este în sfârșit anul în care îți vei lua locul ca rege al junglei. Vei depăși eșecurile din anii trecuți și în final lucrurile vor fi de partea ta.

Cel mai bine este să te concentrezi asupra prezentului și viitorului. Energia ta te va face puternic în acest an și vei rămâne concentrat asupra scopului tău. Dacă ignori toate distragerile, atunci vei obține tot ce îți dorești în 2018.

 

3. Balanță

Anul acesta îți va aduce pace și seninătate. Ultimul tău an a fost foarte haotic, și de aceea anul ăsta îți va aduce multă fericire. Nu uita lecțiile pe care le-ai învățat din anii anteriori, știm că acei ani au fost stresanți pentru tine.

Anul 2018 este un an relaxant pentru tine, doar amintește-ți greșelile și evită să le repeți. Dacă ai reușit să menții liniștea și pacea în capul tău, atunci vei obține cu ușurință orice. Viața este frumoasă, apreciază-o.

 

4. Săgetător

Oportunități noi te așteaptă în 2018. Poți face cele mai mari mișcări în acest an și poți lua în considerare noile oportunități care s-ar putea să te facă să simțiți ezitant să acționezi. Nu vei regreta faptul că vei profita de zilele ce vor urma și că te vei folosi de noile schimbări din viața ta.

Fă un nou început din acest an și vei vedea că a ta credință în viață se va schimba radical. Nu îți pierde niciodată speranța.

 

DISTRIBUIȚI