EXCLUSIV!VIDEO!E obligatoriu să ai +18 ani ca să vezi aceste imagini!O româncă mortală i-a deschis uşa GOALĂ „băiatului cu pizza”, iar noi avem filmuleţul NECENZURAT! Ceva rar!

Viaţa de livrator de pizza e ca o cutie de bomboane, vorba unui film. Nu ştii niciodată cine o să-ţi deschidă. Pot să fie douăzeci de băieţi dezbrăcaţi care să te privească fix şi cu subînţeles, invitându-te înăuntru ca să-ţi plătească, sau poate să fie o zeiţă, şi ea dezbrăcată.

O zeiţă-n pizza goală

Unui pizzar din Bucureşti i s-a întâmplat, oricât de improbabil ar părea, a doua chestie. O domnişoară goală puşcă cu forme mirific definite de Dumnezeu şi de medicul estetician (o colaborare de succes, în acest caz), i-a deschis uşa. Şi i-a dat şi bani! Ea lui! Apoi uşa s-a închis şi, dacă vă uitaţi foarte atent la figura livratorului când se întâmplă asta, odată cu uşa s-au închis şi toate speranţele lui la un viitor mai bun, în care el câştigă la loto, ajunge un actor celebru sau măcar păţeşte ceva ca-n filmele acelea. Ştiţi voi, alea în care o super gagică îţi deschide uşa dezbrăcată şi NU ţi-o închide în nas apoi, ci te invită înăuntru să-i deschizi un borcan de murături sau să-i omori un păianjen care cine ştie unde i s-a cuibărit.

CANCAN.RO

 

Scrie un comentariu