EXCLUSIV. Am aflat de ce şi-a „abandonat” Anda Adam fetiţa şi s-a înscris la Exatlon! Are probleme mari cu…

Anda Adam nu a rezistat la ”Exatlon”, din cauza problemelor de sănătate apărute în timpul competiţiei, aşa că s-a întors de urgenţă în ţară pentru a se opera la genunchi.

Nimeni nu ştia, însă, până acum, ce a determinat-o pe cântăreaţă să evolueze în echipa ”Faimoşilor” şi să treacă prin probe sportive draconice.

Nu e vorba de celebritate, căci Anda Adam se bucură cu siguranţă de ea, ci e vorba strict de bani!

Cu atât mai mult cu cât CANCAN.ro a aflat că Anda Adam are datorii marii şi nu prea mai ştie pe unde să scoată cămaşa!

Bunăstarea pe care o afişează Anda Adam în public ori pe reţelele de socializare este doar o aparenţă, pentru că, în realitate, solista are mari probleme financiare.

Firma ei, ”Anda Adam Company”, a mers mai mult pe pierdere – cel puţin după evidenţele contabile – şi a acumulat datorii uriaşe!

Este vorba de suma de 208.000 euro, înscrisă la ANAF şi reprezentând impozite, asigurări sociale datorate, alte dări la stat, dar şi… un credit!

Anda Adam ar fi vrut să ţină totul sub tăcere, dar adevărul s-a aflat! Asta şi pentru că, recent, magistraţii unei judecătorii din Bucureşti au încuviinţat executarea silită a

cântăreţei, prin firma sa, în contul datoriilor acumulate la una din cele mai mari bănci din România, astfel că toate lichidităţile cântăreţei, conturile şi activele au fost puse sub sechestru!

Dacă ar fi câştigat, îşi putea plăti jumătate din datorii

Nu e de mirare, în acest caz, că Anda Adam a recurs la o soluţie disperată şi a plecat în Republica Dominicană, să concureze în emisiunea ”Exatlon”, pentru premiul substanţial de 100.000 de euro.

Doar aşa a putut să-şi lase acasă fetiţa de doi ani, pe micuţa Evelin, care se uita în fiecare seară pe fereastră, cu lacrimi în ochi, să vadă dacă ”vine mami”, aşa cum dezvăluia chiar soţul artistei, Sorin.

Dacă ar fi câştigat marele premiu, suma i-ar fi permis Andei Adam să-şi plătească jumătate din datoriile înregistrate la fisc, dar artista nu a avut noroc şi s-a întors acasă în cârje!

Iubita oficiala a lui Catalin Cazacu a fugit din tara! La scurt timp dupa ce Faimosul a anuntat ca ii lipseste Claudia Pavel, Ana a facut anuntul: „E liniste in suflet si mi-e bine”

Ana, iubita oficiala a lui Catalin Cazacu, a decis sa plece din tara. Bruneta a plecat la Dubai si a reusit sa-si uimeasca prietenii virtuali cu anuntul facut.

Imbracata sumar si privind in larg, Ana a anuntat: „E liniste in suflet si mi-e bine”

In editia de duminica de la Exatlon Romania, Catalin Cazacu a anuntat ca se simtea atasat de Claudia Pavel „Cream” si ca inca se acomodeaza dupa plecarea ei.

„Nu-mi vine sa cred ca a plecat un om de care eu eram foarte apropiat. Suntem o specie care nu suntem facuti sa traim singuri.

In cazul ei, ma bucur ca este acasa cu copilul ei. Trebuiau sa fie nominalizati cei doi noi veniti. Nu e usor sa pierzi un om care a stat atata vreme aici.

Ne-am atasat unii de altii si ajung sa-ti lipseasca dupa ce pleaca. Nu e usor, dar asta e, sunt obisnuit cu lucrurile grele”, a spus Catalin Cazacu.

Schimbare de look pentru un cunoscut cantaret din Romania! Si-a facut implant de par!

Cristi Enache, solistul formatiei Directia 5, a uimit pe toata lumea cu noua sa infatisare. Artistul a aparut la TV tuns scurt,

dar putini au fost cei care si-au dat seama ce se intamplase de fapt cu Cristi.

Solistul trupei Directia 5 nu s-a tuns scurt doar de amorul artei, ci pentru ca si-a facut implant de par.

Cristi Enache a suferit interventia in Romania, la un celebru medic specialist in domeniu.

Cristi Enache si-a facut implant de par in partea din fata a capului si, asa cum este procedura, i s-au luat radacini de par de la spate, de la ceafa.

De aceea, Cristi a fost nevoit sa se tunda foarte scurt, iar acum asteapta ca, in cateva luni, sa se vada si rezultatul, un par mai des in partea in care se rarise destul de mult.

 

DISTRIBUIȚI