EXCES de păr în ZONA INTIMĂ? Poți avea o problemă gravă de sănătate… Toate FEMEILE trebuie să citească asta!

Transformări prin care trece vag!nul şi nu sunt deloc normale:

1. MIROSUL VAG!NAL NEPLĂCUT

Mirosul vag!nal neplăcut nu este cauzat doar dincauza unei igiene intime precare. Acesta poate indică prezenţa unei infecţii la nivelul organului de reproducere feminin.

Vaginită bacteriană este una dintre afecţiunile despre care puţine femei ştiu, a cărei simptom principal este mirosul neplăcut. Alte indicii ale prezenţei bacteriilor în zona vag!nală sunt mâncărimile, scurgerile neobişnuite şi durerile locale.

2. LIPSA EJACULĂRII ÎN TIMPUL 0RGASMULUI

Şi femeile ejaculează, iar dacă niciodată nu au parte de această experienţă atunci când se produce 0rgasmul, este bine acestea consulte medicul. Acest lucru ar putea indică probleme de infertilitate, susţin medicii din străinătate.

3. EXCES DE PAR ÎN ZONA PUBIANĂ

Cu toate se depilează, multe femei observă le creşte părul foarte repede, iar pilozitatea apare de multe ori în exces. Acest lucru poate însemna, cu alte cuvinte, o problema hormonala importantă şi anume producerea de testosteron în plus faţă de estrogen.
Aceste probleme legate de vag!n trebuie observate atent de medicul ginecolog, mai ales atunci când ele persistă. Inacţiunea în astfel de cazuri poate duce la boli ale organului intim feminin.

De la simple infecţii se pot formă noduli în zona vag!nală (atât la suprafaţă cât şi în interiorul canalului) precum şi formarea unor tumori cancerigene ce afectează fertilitatea, atacând uterul.

Câteva sfaturi despre igienă intimă corectă la femei:

1. NU FACE DUŞURI VAG!NALE

Apă nu este cel mai bun prieten pentru vag!nul tău. Acesta are propriul mecanism de autocurăţare, secretând o serie de substanţe active menite pentru protejarea sănătăţii intime.

2. POARTĂ LENJERIE INTIMĂ DE CALITATE

Evita chiloţii cu puf sau din materiale plastice. De asemenea, nici latexul nu este cel mai adecvat deoarece afectează zona clitoridiană.

3. ALEGE (ŞI) TAMPOANELE INTERNE CU ÎNCREDERE

Alege tampoanele interne cu încredere. Acestea pot fi folosite în zilele de menstruaţie cu menţiunea trebuie schimbate ceva mai des.

 

Sursa: teotrandafir.com

Scrie un comentariu