Este imposibil să nu zâmbeşti vizionând acest filmuleţ. Trebuie doar să încerci!

Cine nu a avut un pisoi vesel şi jucăuş precum cel din aceste imagini nu ştie câte năzdravanii poate face şi cât de drăgălaş poate fi.

 

Paris, motănelul din acest filmuleţ, îşi prezintă cartea de vizită cu faţa lui drăguţă şi amuzantă.

„Mă numesc Paris. Sunt un pisoi tare jucăuş şi nu-mi place să stau o clipă locului. Dintre toate jucăriile cel mai mult iubesc o mingiuţă albastră pe care o dau de-a dura prin casă, alergând repede după ea pentru a o prinde între lăbuţele mele pufoase.

Aşa cum îi stă bine unui pisoi, la fel de mult îmi place să mă caţăr peste tot prin casă, de unde aş putea privi lumea de la înălţime. Am şi o căsuţă colorată în care seara dorm şi pe care ziua o escaladez cu multă uşurinţă.

După atâta joacă se întâmplă să mai moţăi uneori rupt de oboseală. Dar nu-i nimic, de mâine o iau iarăşi de la capăt!”.

 

Motănelul Paris locuieşte în această casă împreună cu frăţiorul şi mama lui, o pisică tigrată cu o blăniţă pufoasă. Ca o mamă bună, felina îi urmăreşte îndeaproape toate mişcările puiului său năzdrăvan.

Când vine ora mesei mama-pisică îl cheamă pe motănel, îndemnându-l să se hrănească din castronelul cu bobiţe pentru a ajunge la fel de mare ca şi ea.

 

Orice animal de companie ne bucură cu prezenţa lui, însă pisicile şi mai ales puii lor sunt de o drăgălăşenie aparte. Energia pe care o au, cât şi faptul că ştiu să se alinte într-un fel aparte ne fac zilele mai frumoase! Cum să nu zâmbeşti atunci când vezi un ghemotoc de blană atât de haios?

 

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI


Publicitate:

Scrie un comentariu