Este ACEASTA una dintre cele mai mari MINCIUNI ale adolescentei?

Dacă întâlneşti o fată între 15 şi 18 anişori, atunci când vine vorba de o discuţie despre viaţa intimă a fiecăruia dintre parteneri, ea va minţi. 9 din 10 fete care şi-au început viaţa s*xuală în acea perioadă critică a vieţii, caută tot felul de minciuni când ajung la “următorul”.

Sunt multe variante clasice de minciuni la care fetiţele apelează: fie spun că sunt virgine când de fapt nu sunt, fie spun că nu mai sunt virgine pentru că au fost ‘prinse’ la piscină în timp ce stăteau pe facebook şi nici măcar nu şi-au dat seama, fie că spun că s-a profitat de ele când erau foarte bete, sau spun că a fost vorba de un singur băiat cu care au făcut-o o singură dată şi consideră asta cea mai mare greşeală etc.

Partea amuzantă este că şi ele sunt perfect conştiente că sună foarte dubios când minţi folosindu-te de variante atât de clasice, dar o fac totuşi, nu ştiu, probabil pentru siguranţa propriei integrităţi.

Hei, nici băieţii nu sunt mai sinceri în perioada adolescenţei din acest punct de vedere! Majoritatea celor care nu au făcut-o niciodată spun că au făcut-o cu 10. Iar cei care au avut totuşi parte de o partidă complet eşuată contracost, vor proceda la fel.

Vis-a-vis de acest lucru, circulă pe internet, de ceva timp, o imagine extrem de amuzanta:

featured-s-parca-ziceai-ca-esti-virfina

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Vezi si:

Scrie un comentariu