Erau obosiți și s-au oprit la un hotel de pe marginea drumului. A doua zi, managerul le-a cerut să plătească dublu pentru o noapte de cazare

Un cuplu călătorea cu mașina prin țară. Într-o seară, s-au orpit la un hotel de la marginea drumului.

Au mers cu mașina 11 ore fără oprire. Erau foarte obosiți pentru a continua drumul, așa că au decis să oprească la un hotel pentru a închiria o cameră. Ei au planificat să doarmă doar patru ore și să se întoarcă la drum.

După patru ore de somn, erau gata de drum! La recepție, tânărul le-a cerut 350 de lei. Bărbatul, foarte nervos, a cerut explicații.

„Da, este un hotel frumos, dar nu merită 350 de lei. Vreau să vorbesc cu managerul”, a spus bărbatul.

Managerul a venit după câteva minute. El i-a explicat bărbatului că hotelul are o piscină de dimensiuni olimpice și o sală de conferințe. Acesteau au fost disponibile pentru ei.

Loading...

„Dar noi nu le-am folosit”, a adăugat bărbatul.

„Ei bine, erau aici…le puteați folosi”, a explicat foarte calm managerul.

Indiferent de ce spunea managerul, bărbatul răspundea „Dar noi nu am folosit nimic. Doar am dormit.”

Managerul era de neclintit, așa că în cele din urmă bărbatul a renunțat și a fost de acord să îi plătească. Cum nu avea cash la el, și-a rugat soția să plătească cu bani din portofelul ei.

Managerul a fost foarte surprins când a văzut bancnota de 50 de lei.

„Dar, doamnă, mi-ați dat doar 50 de lei”

„Da, așa este. Te-am taxat cu 300 de lei pentru că ai făcut am0r cu mine”, a răspuns calmă femeia.

Soțul se uita nedumerit….

„Cum puteți spune așa ceva? Nu am întreținut relații cu dumneavoastră”

„Ei bine… am fost aici… mă puteați folosi”, a mai spus femeia.

Valentina Pelinel a citit asta. A venit tocmai din spatele gratiilor vestea. Ce se întâmplă în aceste momente cu Cristi Borcea…

Mulți se întreabă de ce au respins judecătorii eliberarea condiționată a lui Cristi Borcea. Au apărut și câteva răspunsuri la această dilemă.

Borcea a susținut în instanță că merită să fie liber pentru cei 7 copii pe care îi are din mai multe căsnicii. Judecătorii au respins formularea din partea avocaților pe motiv că Borcea ar sta, în realitate, departe de copiii lui.

„Privitor la situaţia familială a deţinutului (şapte copii în întreţinere, din care şase minori) instanţa constată că aceasta nu se circumscrie nici unui criteriu de analizat la aprecierea oportunităţii acordării liberării condiţionate unui condamnat.

Chiar şi aşa, aceasta ar trebui privită ca o cauză de agravare a situaţiei sale deoarece condamnatul, la data comiterii faptelor, a acţionat cu extrem de mare uşurinţă, nesocotind posibilitatea de a fi sancţionat pentru faptele reprobabile pe care le comite şi acceptând totuşi producerea rezultatului vătămător, fără a-şi lua în considerare câtuşi de puţin copiii.

În plus, chiar şi în perioada detenţiei, şi-a asumat imposibilitatea prezenţei în viaţa unora dintre copiii concepuţi şi născuţi în această perioadă.Analizând declaraţiile notariale depuse la dosar în apărarea deţinutului, prin apărătorul ales, declaraţii date de persoanele feminin cu care deţinutul are copii, dar şi declaraţia mamei acestuia, se reţine că ulterior liberării deţinutul va locui cu mama sa şi nu cu vreunul dintre copii”, a motivat instanța, citată de Mediafax.

Iulia Albu a vorbit despre relația cu Cristi Borcea și fosta soție, Mihaela

Iubita lui Borcea a anunțat că renunță la modelling
„Fiecare varsta are pasii ei. Eu am trecut de perioada aceea. Important este sa evoluez, sa avansez, si sa stii ce ai de facut pentru fiecare varsta”, a declarat Valentina Pelinel pentru ziarul Libertatea.

Valentina Pelinel are planuri mari de viitor. Fostul model se ocupa acum de organizarea de nunti si spera sa aiba succes in noua ei afacere. Vedeta nu a decis inca momentul in care il va boteza pe micutul Milan, iar presa mondena scrie ca va face asta abia cand Cristi Borcea va iesi din inchisoare.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI