Erau la piață și ploua torențial, când au văzut un lucru incredibil! Ce a făcut bătrânul, de față cu toată lumea. Oamenii l-au filmat în secunda următoare:

Unii oameni ar face totul pentru animalele lor de companie. Probabil că ai auzit și de cazuri în care unii le-au lăsat moștenire animalelor de companie sume importante, în speranța că acestea vor trăi în lux ani de zile.

Pentru un bătrânel din Asia, cățelul său pare să fie cel mai bun prieten. Chiar dacă pare că nu are foarte mulți bani, bătrânelul are o grijă exemplară de cățelul său.

Într-o zi ploioasă, un trecător a fost martor la un moment înduioșător între bătrân și animalul său de companie.

Pentru că ploua foarte rău la piață, după ce au făcut cumpărăturile, cei doi nu aveau alt mod de a pleca de acolo decât pe o bicicletă.

Pentru a nu se uda, bărbatul și-a așezat cățelul în coșul din față al bicicletei, i-a pus o pelerină și a avut grijă să o strângă bine, pentru ca nicio picătură de apă rece să nu ude animalul.

Și pentru că nu putea să îl protejeze complet de apa rece, bărbatul a avut pregătită și o pălăriuță, pe care i-a așezat-o cu grijă pe cap animalului de companie.

Într-o lume în care vedem zilnic o mulțime de atrocități, un astfel de filmuleț cu un om atât de simplu și de grijuliu ne face ziua mai frumoasă și ne face să avem încredere din nou în umanitate.

Timp de 38 de ani a fost închis pe nedrept. În ziua eliberării, a primit o supriză la care nu mai spera nimeni. Toți au început să plângă, ce au aflat

Ideea de a petrece ani la închisoare este de neconceput pentru mulți oameni, mai ales atunci când vine vorba despre o infracțiune pe care nu au comis-o.

Însă, an de an, în spatele gratiilor ajung și oameni care sunt acuzați pe nedrept și ajung să stea chiar și zeci de ani fără libertate.

În ultimii 25 de ani, un proiect demarat în Statele Unite ale Americii a contribuit în mod decisiv la eliberarea a peste 300 de persoane închise pe nedrept, iar Malcolm Alexander a fost unul dintre ei.

În 1980, bărbatul avea 21 de ani atunci când a fost condamnat la închisoare pe viață pentru un viol pe care nu l-a convins.

38 de ani mai târziu, după compararea datelor ADN, s-a dovedit că Alexander este nevinovat și a fost eliberat.

După aproape 40 de ani trăite în spatele gratiilor Penitenciarului de Stat din Luisiana, Alexander a ieșit ca un om liber.

Însă, surpriza cea mai mare nu a fost aceasta. A doua zi, colegul său de celulă a fost, la rândul său eliberat.

Și nu este vorba despre o persoană, ci despre o cățelușă, pe care bărbatul a primit-o de la angajații penitenciarului pe când era un pui și de care a avut grijă.

Cățelușa nu ieșise niciodată afară, așa că experiența a fost și pentru ea una inedită.

Fiul lui Alexander avea numai doi ani atunci când tatăl lui a ajuns la închisoare, însă acum are familia sa și, până când își vor găsi un loc în care să stea, Alexander și cățelușa vor locui cu ei.

După o viață în care a fost judecat greșit, bărbatul acuzat pe nedrept vrea să se bucure din plin de anii care i-au mai rămas.

 

DISTRIBUIȚI