Era bonă, dar a răpit copilul și l-a crescut de parcă ar fi fost al ei. Peste 26 de ani s-a întâmplat ceva care a distrus și viața ei și a copilului. Un caz sfâșietor: „Mama mea…”

Era bonă, dar a răpit copilul și l-a crescut de parcă ar fi fost al ei. Peste 26 de ani s-a întâmplat ceva care a distrus și viața ei și a copilului. Un caz sfâșietor: „Mama mea…”

După ce a lucrat ca bonă pentru angajatorii ei timp de trei zile, He Xiaoping a luat pur și simplul copilul familiei și i-a dat o nouă identitate.

Femeia de 48 de ani din China, provincia Sichuan, își pierduse copiii când erau mici.

Distrusă, ea a cerut ajutor de la bătrânii satului care i-au spus că problema ei poate fi rezolvată crescând un copil născut într-o altă familie.

Deși bătrânii credeau că e evident că femeia trebuia să ajute familia respectivă, mama îndurerată a sfârșit prin a răpi un băiețel de numai un an, fiul angajatorilor ei.

Abia 26 de ani mai târziu, după ce l-a crescut pe băiat de parcă ar fi fost al ei, Xiaoping a decis să mărturisească totul poliției.

Femeia a povestit că văzuse un documentar despre o mamă care timp de 50 de ani își căutase fără oprire copilul, iar gândul la această poveste a convins-o să se predea.

În 1992, Xiaoping s-a angajat folosind un buletin fals. Mai târziu, în 1995, femeia a născut o fetiță și s-a gândit să îl ducă pe băiat înapoi familiei, dar se temea că va ajunge la

pușcărie, așa că a păstrat băiatul și l-a crescut ea. Într-un interviu, femeia spune că înțelege răul pe care l-a făcut, dar mai precizează și că l-a iubit pe băiat de parcă ar fi fost al ei.

Băiatul, care are acum vârsta de 27 de ani, nu prea e convins că mama lui spune adevărul, și nu pare foarte interesat să-și cunoască familia biologică:

„Nu m-am gândit niciodată că ea nu e mama mea pentru că mereu a fost atât de bună cu mine. Chiar nu îmi pasă dacă îmi pot găsi părinții biologici.”

Ceea ce face ca totul să fie și mai ciudat, În anul răpirii, nimeni nu a mers la poliție pentru a raporta dispariția copilului, astfel că poliția nu are alte dovezi în afară de mărturia femeii.

Aceasta ar putea petrece 5 ani în închisoare, dacă autoritățile vor putea găsi dovezi. Voi ce credeți despre confesiunea întârziată a mamei?

CITEȘTE ȘI:

Narcisa Guță, în culmea fericirii în al nouălea cer! „Dumnezeul meu… Îți mulțumesc!” I s-a întâmplat ce își dorea cel mai mult pe lume

Narcisa Guță apare în public din ce în ce mai zâmbitoare de când s-a aflat că Nicolae Guță va divorța de blonda lui soție,

Cristina, cea care îi promisese un copil, i-a și spus că este însărcinată, dar se pare că l-ar fi mințit pe manelist.

Deși pare împăcată cu viața de burlăciță, Narcisa a recunoscut că Nicolae Guță va rămâne mereu iubirea vieții ei și că va ocupa întotdeauna un loc aparte în inima sa.

Fericită de veștile primite, fosta parteneră a lui Guță s-a fotografiat alături de fiul ei și al lui Guță, Albert, scriind alături de imagine:

„Dumnezeul meu. Am multe motive sa Iti multumesc. Noapte buna, scumpilor”.

În 2014, Guță îi făcea Narcisei o adevărată declarație de dragoste: „Dacă-mi dădeai un impuls mic, mă întorceam la tine, dar ai milă de Alberto.

Nebuno, mi-e dor de tine şi te iubesc. Mi-e dor de tine şi d-aia a înnebunit nebuna, pentru că nu am făcut nimic şi încă te mai iubesc.

Nu m-am mai atins de altă femeie în afară de tine”, i-ar fi scris Guţă. Poate că Narcisa speră ca artistul să revină la sentimente mai bune în ceea ce o privește.

Iată imaginea cu Albert, fiul Narcisei și al lui Nicolae Guță:

DISTRIBUIȚI