Emoţionant! Un băiat de 5 ani a murit în braţele lui Moş Crăciun: „Moşule, poţi să mă ajuţi?”

Un băieţel de numai cinci anişori, care era pe moarte, a avut o ultimă dorinţă, să îl vadă pe Moş Crăciun. Eric Schmitt-Matzen, cel care se deghizează în fiecare an, a primit un telefon de la o asistentă să îl cheme de urgenţă la spital.

Într-un interviu acordat publicatiei Knoxville News Sentinel, Eric Schmitt-Matzen a povestit cât de emoţionantă a fost întâlnirea cu băieţelul. Asistenta de la spital i-a spus la telefon că trebuie să ajungă de urgenţă la băiat fiindcă nu mai este timp. Bărbatul a ajuns la el în 15 minute, scrie Daily Mail.

Mama băieţelului l-a aşteptat cu o jucărie, pe care să i-o dea. „Am măsurat situaţia şi i-am spus familiei că dacă nu poate rezista să iasă din camera fiindcă dacă cineva izbucneşte în plâns o să încep să plâng şi eu şi nu o să pot să îmi fac treaba„, a spus Moşu’.

Părinţii şi rudele copilului au urmărit întâlnirea de la o fereastră, când Moşul a intrat şi s-a aşezat lângă patul muribundului.

Stătea întins, era atât de slăbit încât părea că o să adoarmă imediat. M-am aşezat pe patul lui şi l-am întrebat: ‘Ce am auzit despre tine? Că îţi va fi dor de Crăciun? Nu are cum să îţi fie dor de Crăciun! şi stii de ce? Pentru că eşti renul meu nr. 1„, a spus Moşul.

Sunt?’’, a întrebat copilul.

Bărbatul i-a spus că da şi i-a dat cadoul. „Era atat de slăbit încât nu putea să rupă hârtia de împachetat.Când a văzut ce a primit, a zâmbit larg şi s-a lăsat pe spate„. Apoi, băiatul i-a pus o întrebare lui Moş Crăciun.

Ei spun că eu o să mor. Cum pot să îmi dau seama când ajung unde trebuie să ajung„, a întrebat el.

Când ajungi acolo, să le spui că tu eşti renul Nr. 1 al lui Moş Crăciun şi te vor lăsa să intri„, i-a spus Moşul băiatului.

Mă vor lăsa?„, a intrebat el. „Cu siguranţă”, i-a spus Moşul.

În acel moment, copilul s-a ridicat să îl îmbrăţiseze pe Moş Crăciun şi a mai avut o singură întrebare: „Moşule, poţi să mă ajuţi?„.

Astea au fost ultimele lui cuvinte. L-am îmbrăţişat, înainte să apuc să zic ceva, a murit. Am murit chiar atunci. Părintii au intrat în cameră. I-am dat mamei băiatul înapoi şi am ieşit cât am putut de repede din cameră„, a povestit Eric.

sursa text: cancan.ro

Scrie un comentariu