Elimină GRĂSIMEA de pe Burtă, Fund, Coapse și Brațe cu BICARBONAT DE SODIU. Iată cum se pregătește corect…

Ne place avem un abdomen plat, aşa am recurge la diverse tehnici pentru a atinge acest obiectiv. Şi unul dintre cele mai bune este în cele mai multe case.
Cheia pentru a reduce nivelul abdomenului este la îndemâna noastră şi cel mai bun lucru despre asta, este e super economic.

Bicarbonatul de sodiu este formula pentru a pierde în greutate. Ştii de ce este atât de eficient? Deoarece conţine compuşi alcalinizant şi este digestiv.
Următoarea întrebare care ar apărea este: Cum se utilizează bicarbonatul pentru a obţine kg pe care le doresc? Există trei moduri de a folosi bicarbonat de sodiu pentru a ne ajuta  scădem în mod semnificativ volumul abdomenului nostru şi pentru a obţine un abdomen plat.

Această este calea corectă pentru a se pregătii bicarbonat de sodiu !

Bicarbonatul de sodiu cu suc de lămâie şi grapefruit.

Ingrediente:
1 linguriţă. de bicarbonat de sodiu
1 lămâie sau grapefruit
O jumătate de pahar cu apă

Mod de preparare:
Se dizolvă bicarbonatul în pahar de apă şi seadaugă sucul de lămâie sau grapefruit. După aceasta, se amestecă bine până toate ingredientele sunt dizolvate. Consumaţi această băutură pe stomacul gol, la 20 de minute înainte de micul dejun.

Bicarbonatul de sodiu cu oţet de cidru de mere .

Ingrediente:
2 linguri de oţet de mere
1 pahar cu apă
½ linguriţă. de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:
Se amestecă toate ingredientele într-un pahar şibăutura anterioară. Consumă-l pe stomacul gol, şi vei observa rapid vei pierde în greutate şi arde grăsimea corporală, de asemenea!

Bicarbonatul de sodiu cu fructe

Ingrediente:
2 lămâi
2 căni de apă
1 cană de căpşuni
1 buchet de frunze proaspete de mentă
o linguriţă de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:
Se amestecă toate ingredientele. Evită punerea de zahăr în mix! Se consumă de 2 ori pe zi şi se poate include gheaţă, dacă preferaţi rece.
Un alt lucru care va ajută la arderea grăsimilor corporale este eliminarea făinei şi zaharurilor. Inclusiv mai mult bicarbonat de sodiu în dietă ta va face minuni pentru corpul tău!

sursa

Scrie un comentariu