Ea l-a facut BARBAT pe Catalin Maruta. „Era mult mai mare ca el. El era uratel si ea…” IMAGINI BOMBA cu MARUTA si DANA – FOTO

Catalin Maruta este unul dintre cei mai de succes oameni de televiziune. Casatorit cu Andra, celebra cintareata, cei doi au impreuna doi copii.
„Era uratel rau de tot, dar asa erau toti baietii acolo. Plus ca el avea «papagal», nu era deloc timid cu fetele… Dana era mult mai mare ca el. Au fost vreo doi ani si ceva impreuna, cam de cand avea el 14-15 ani pana la vreo 17.

El o placea mult, ii placea cum arata, dar era indragostit de alta fata… de verisoara iubitei lui, Alexandra, o blonda foarte frumoasa, cu ochi albastri”, a declarat un apropiat al prezentatorului tv., scrie fanatik.ro.
Aceeasi sursa a punctat: „Era un adevarat «Casanova»! Facea orice ca sa impresioneze fetele. Avea un Opel albastru si imi aduc aminte ca odata, dupa ce si-a luat carnetul, a intrat cu masina intr-un stalp. Deh, eroisme specifice varstei, voia sa dea pe spate o fata”.
maruta_dana

Cătălin Măruţă, la 16 ani: Un teribilist cu plete!

Dacă acum pre un om serios, la casa lui, proaspăt tătic, pe când avea doar 16 ani, prezentatorul de la ”La Maruta” avea o altă imagine.

Vedeta PRO TV Cătălin Măruţă, la 16 ani, era doar un tânăr teribilist, care îşi dorea să sară cu paraşută, ale cărui plete îi ajungeau dincolo de umeri şi care ştia toate topurile pe de rost.

„Intram în peşteri până dincolo de marcajele cu <Interzis mai departe, pericol!>, înotam dincolo de geamandură, deci teribilisme direct proporţionale cu mintea mea de-atunci. Voiam să sar cu paraşuta, dar eram minor şi nu mă lăsau ai mei.

Nu-i nimic, am sărit mai târziu… „, spune Cătălin Măruţă, prezentatorul ” La Maruta ” .

 


DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI


Publicitate:

Scrie un comentariu