Ea este românca moartă în autocar în Italia. Tânăra era mamă a trei copii

Tânăra de 30 de ani care a fost găsită moartă într-un autocar în Italia se numeşte Andreea Irina Mailat.

Femeia este mamă a trei copii şi plecase în Italia pentru a munci pentru familia sa.

Românca a fost găsită fără suflare într-un autocar, cauza morţii fiind un infarct. Femeia locuia în Hunedoara, dar a decis să meargă în Italia pentru a munci ca îngrijitoare pentru a-şi ajuta familia.

Românca era căsătorită şi avea trei copii în vârstă de 5, 7 şi 14 ani, potrivit Rotalianul.com.

Românca trebuia să lucreze două luni ca îngrijitoare pentru a o înlocui pe o prietenă.

Nimeni nu credea că aşa ceva se va întâmpla, iar familia sa este distrusă. Soţul său, Cristi, nu a avut încă curaj să le spună copiilor ceea ce s-a întâmplat.

„Nu le-am spus încă ce s-a întâmplat cu Andreea, mi-e frică și nu știu cum să le spun, deocamdată au văzut

că se adună lume la noi și le-am zis că lui mami i s-a făcut rău tare și este internată într-un spital din Italia.

Mi-am luat concediu fără plată pentru o perioadă, să pot sta cu copiii”, a spus Cristi Mailat, soţul româncei, potrivit sursei citate.

S-a aflat cauza morţii româncei găsită fără suflare într-un autocar în Italia

Au apărut noi detalii despre românca găsită moartă într-un autocar care placase din România şi abia ajunsese în Italia.

Femeia de doar 30 de ani a fost găsită fără suflare şi nimeni nu a ştiut ce se întîmplă cu ea până când autocarul a ajuns la destinaţie.

După moartea suspectă a româncei s-au luat în calcul mai multe variante, aşa cum se întâmplă la orice moarte suspectă,

însă după ce a fost realizată ancheta principală s-a constat că românca a murit din cauze naturale, făcând infarct, potrivit presei din Italia.

Trupul neînsufleţit al tinerei a fost transporat la Institutul de Medicină Legală din Padova.

Dramă fără sfârşit pentru familia lui Vali. Băiatul a murit zdrobit de un cap de pod, după ce anul trecut i-a murit bebeluşul, abia născut

Vali Oproiu, un tânăr de 24 de ani din Gorj s-a grăbit să ajungă la serviciu, în această dimineață, dar drumul său s-a oprit într-un cap de pod de pe marginea şoselei.

Vali a murit în urma impactului deosebit de puternic, iar celelalte 4 persoane care se aflau cu el în mașină au ajuns la spitalul din Târgu Jiu. Printre ele, soția, fratele, mama și socrul.

Drama pare fără sfârşit pentru familia din Gorj, după ce anul trecut, Vali şi-a pierdut copilaşul abia născut din cauza unei malformaţii congenitale.

Accidentul s-a petrecut în comuna Drăguțești, la doar câțiva kilometri de Târgu Jiu, acolo unde trebuiau să ajungă toți cei aflați în mașină.

Polițiștii vor încerca să vadă exact care a fost cauza producerii accidentului. La Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu au ajuns toate celelalte patru persoane aflate în mașină, despre care medicii susțin că sunt în stare stabilă.

DISTRIBUIȚI