E știrea momentului în showbiz! Gina Pistol însărcinată cu Smiley?! Da, chiar ea a mărturisit, s-a dat de gol? Întrebată despre sarcină, răspunsul ei a uimit pe toată lumea

E știrea momentului în showbiz! Gina Pistol însărcinată cu Smiley?! Da, chiar ea a mărturisit, s-a dat de gol? Întrebată despre sarcină, răspunsul ei a uimit pe toată lumea

Toată lumea cunoaște faptul că Gina Pistol trăiește o frumoasă poveste de amor cu artistul Smiley, ea este una dintre cele mai frumoase românce,

el este unul dintre cei mai populari soliști din țară, s-ar zice că alcătuiesc o pereche perfectă și că totul le merge din plin.

Tocmai fiindcă viața ei este exact așa cum și-a dorit-o întotdeauna, prezentatoarea a trecut peste momentele mai dificile din trecutul ei, mai ales peste fostele iubiri.

Un exemplu perfect în această privință este acela când a fost întrebată referitor la faptul că fostul ei iubit va deveni tată, asta pentru că au împărțit trei ani din viață.

Însă Gina Pistol are numai cuvinte de laudă la adresa fostului său partener despre care spune că i-a dat chiar şi un mesaj în care l-a felicitat.

„Mă bucur pentru ei și chiar i-am scris un mesaj și l-am felicitat. Am împărțit trei ani cu omul respectiv.

Sunt doi oameni care se potrivesc, s-au găsit unul pe altul și sincer mă bucur pentru ei. Mi-a raspuns la mesaj, mi-a mulțumit.

Jur pe roșu, chiar mă bucur. Eu în momentul asta sunt foarte ok cu ce am. De ce să nu mă bucur și pentru alt om cu ce are”, a spus Gina Pistol despre fostul iubit.

Surprinzătoare a fost reacția Ginei atunci când a fost întrebată dacă crede că și fostul iubit i-ar da un mesaj pentru a o felicita dacă ar rămâne însărcinată.

Modul în care a răspuns, însă, i-a pus pe fanii săi pe gânduri. Gina Pistol a răspuns foarte lejer şi surprinzător despre sarcină, lăsând să se înţeleagă că deja se gândeşte să devină mamă.

Iată declarația ei: „Cred că da, și el mi-ar da mesaj să mă felicite. Nimic nu este întâmplător în viață și ne este dat să trăim anumite momente în anumite etape ale vieții.

Pentru mine, poate până acum nu era pregatită sau nu era omul potrivit și le-a rânduit el așa cum trebuie”, a precizat Gina Pistol.

Iubita lui Smiley a mai precizat că este conștientă de calitățile sale și că s-a săturat să fie compătimită de oameni:

„M-am educat singură. Sunt la un nivel în care nu mai am gelozii şi posesivitate. Omul de lângă mine are libertatea să facă ce vrea, atât timp cât o face cum trebuie.

Sunt foarte bine în această relaţie. Mă deranjează când oamenii mă compătimesc şi îmi spun: „Săraca de Gina”.

Nu sunt o femeie oarecare, totuşi. Sunt o femeie mişto, independentă şi muncesc. (…)

O să mă mărit când o să simt, cu cine o să vreau, când o să vrea Dumnezeu. Nu am înşelat niciodată, deoarece nu ştiu să mint”, a susţinut vedeta.

Citește și:Gina Pistol, despre experienţa pe care a trăit-o în Asia! Vedeta face dezvăluiri cutremurătoare: “Dormeau pe jos, mergeau şobolanii pe lângă ei…“

Gina Pistol va prezenta show-ul “Asia Express“, primul episod având loc pe 12 februarie. Vedeta a fost prezentă la Neaţa şi

a dezvăluit cât de grele erau condiţiile de acolo şi cum au reuşit concurenţii să facă faţă tuturor greutăţilor.

„A fost foarte greu. Singura diferenţă e că eu ştiam unde mergem, ei, nu. Nu dormeau în condiţii normale.

Dormeau pe jos, pe saltele, mergeau şobolanii pe lângă ei. Mi s-a rupt sufletul de ei. (…). Eu pentru filmări mi-am luat rochiţe scurte.

Şi când am ajuns la temple, am împrumutat unele ţinute, pentru că nu trebuia să mi se vadă prea mult pielea, picioarele (…)”, mărturiseşte blondina.

Pe faptul că au îndurat un frig cumplit, vedetele au fost nevoite să se descurce cu câte un dolar pe zi.

„În partea aia de Vietnam a fost un frig cumplit, cam cum e acum la noi, dar şi multă umezeală.

Deci, noi am plecat din Hanoi, din Vietnam, am traversat Vietnamul, Cambodgia şi să ajungem în Thailanda.

Sunt cam peste 5.000 de kilometri şi ei trebuia să-i facă pe joc, cu bicicleta sau făcând autostopul.

Este un concurs la bază: fiecare concurent are câte un dolar cu care să se descurce pe zi. În plus, ei trebuiau să treacă prin nişte probe”.

Gina a mărturisit că Dorian Popa avea de multe ori lacrimi în ochi, însă a reuşit să facă faţă cu brio provocării, alături de mama lui.

„Nu e ca la noi: îţi dai seama că pe Dorian Popa l-ar lua toate fetele cu maşina. Dar ei, pe lângă faptul că erau doi şi

trebuiau să reuşească să oprească o maşină, erau nevoiţi să ia cu ei şi operatorul şi cameramanul.

Şi, de multe ori, la scurt timp după ce reuşeau asta, eu îi sunam eu şi le spuneam: «Dragilor, trebuie să coborâţi acum!» (…).

Am toată admiraţia pentru ei, ajungeam în faţa mea transformaţi: tranfiguraţi, cu lacrimi în ochi, sfâşiaţi (…).

Am toată admiraţia pentru Dorian Popa, el a făcut echipă cu mama lui şi după un timp, a fost nevoit să îi care rucsacul.

Avea de multe ori lacrimi în ochi Dorian Popa, urca pe scări cu două rucsacuri în spate, nu l-am văzut niciodată aşa, în starea aia.”

„Am văzut câteva imagini sfâşietoare. (…). Raluca voia să salveze un câine care urma să devină cină”, a spus Răzvan Simion , la care Gina a completat: „Ai să râzi, dar, la început, când am auzit de acest format, zic:

«Vreau să fiu concurentă! Ori cu o femeie la fel de zăpăcită ca mine sau cu un bărbat». Am dat o probă, dar mi s-a spus la un moment dat:

«Gina, nu te mai chinui»”.  „Cu cine ai pleca într-o astfel de competiţie?„, a întrebat Dani Oţil. „Cu tine aş pleca, Răzvan! (…). Jur pe roşu că e pe bune emisiunea! (…)„, a mărturisit Gina Pistol.

DISTRIBUIȚI