E scris în stele să fie suflete-pereche! Cuplurile de zodii care au relaţii de durată, conform horoscopului iubirii

Există oameni a căror compatibilitate se vede cu ochiul liber. La fel se întâmplă și cu astrele, căci există zodii făcute să-și trăiască viața împreună până la adânci bătrâneți.

1. Scorpion şi Rac

Racul va rămâne imprevizibil şi misterios, iar Scorpionul va aduce loialitate în relaţia de cuplu. Vor munci împreună din greu pentru a menţine o relaţie stabilă şi palpitantă.

Cu toate acestea, Racul trebuie să fie foarte atent în privinţa Scorpionului, care apreciază rar lucrurile bune pe care le savurează ceilalţi şi pot deveni extrem de distructivi atunci când sunt furioşi.

 

2. Berbec şi Gemeni

Dacă un Berbec şi un Geamăn formează un cuplu, atunci au o echipă dinamică. Berbecii ştiu bine ce vor şi iau hotărâri definitive,

iar Gemenii văd rapid atunci când lucrurile nu mai merg în relaţia de cuplu şi încearcă să le repare.

Tot ce le trebuie e un ţel comun şi vor avea o relaţie solidă şi armonioasă. Gemenii vor trebui să se străduiască mai mult să rămână calmi ca să nu-i facă nerăbdători şi furioşi pe Berbeci.

 

3. Săgetător şi Leu

Aceste două semne nenfricate au o relaţie plină de pasiune. Cu toate că ambii îşi ies rapid din fire, calităţile lor pozitive sunt compasiunea şi pozitivitatea.

Cât timp Leul nu îi spune prea mult Săgetătorului ce să facă, iar Săgetătorul previne apariţia unor probleme, atunci lucrurile vor merge între ele. Comunicarea este esenţială în relaţia lor.

 

4. Balanţă şi Berbec

Este o relaţie de vis din moment ce ambii sunt lideri înăscuţi şi diplomaţi excelenţi. Atunci când încep un proiect, se asigură că îşi vor atinge ţelurile şi că vor avea parte de succes garantat.

Pentru a menţine armonia în relaţia lor, Balanţele trebuie să se abţină să flirteze cum le stă în fire de obicei, iar Berbecii trebuie să evite să aibă un comportament impulsiv.

 

5. Peşti şi Scorpion

Peştii şi Scorpionii au una dintre cele mai echilibrate relaţii din zodiac, datorită sincerităţii Peştelui şi felul rezervat de a fi al Scorpionului.

Cu toate acestea, echilibrul poate fi distrus de Scorpion dacă le este dată şansa să domine şi să controleze Peştele. Cu bunătate şi înţelepciune, ajung să aibă o relaţie stabilă.

 

6. Fecioară şi Vărsător

Vărsătorii au mereu idei noi, iar Fecioara va analiza în detaliu toate aceste idei. Astfel, formează un cuplu de excepţie. Sunt o pereche ideală la nivel intelectual.

Trebuie însă să se străduiască foarte mult pentru a face ca lucrurile să meargă mereu excelent între ei.

Vărsătorul poate avea atât de multe idei încât poate pierde controlul la un moment dat, iar Fecioara îşi doreşte perfecţiunea în toate aspectele vieţii sale. Ar fi bine să ţineţi în frâu aceste trăsături.

A plătit 30 de lei pentru mâncarea cuiva din supermarket care-și uitase portofelul acasă. Bărbatul i-a mulțumit pentru bani și nu l-a mai văzut niciodată, dar a doua zi a primit o veste care a lăsat-o cu gura căscată. Nimeni nu ar fi făcut așa ceva

Acțiunile mici pot da naștere unui uriaș lanț de evenimente, așa s-a petrecut și în cazul poveștii de față.

Tracy Warshal este o femeie al cărei suflet bun a cauzat o reacție minunată. Totul a început în urmă cu

câteva zile când stătea la coadă în supermarketul local, iar clientul din fața ei și-a dat brusc seama că și-a uitat portofelul acasă.

Confruntată cu situația, Tracy s-a oferit să-i plătească acestui străin nota de plată, după care străinul i-a urat o zi frumoasă și a plecat fericit…

Tracy s-a întors la serviciu în acea după-amiază, a scris o postare pe Facebook despre asta, apoi și-a continuat ziua așa cum și-ar fi continuat-o în mod normal.

Dar femeia nu se aștepta în niciun caz ca generozitatea ei să nu fie uitată de către respectivul bărbat, care nu a fost doar capabil să o găsească pe Facebook, dar a mai și

găsit institutul la care lucrează Tracy (o fundație împotriva cancerului), și a decis să doneze nici mai mult nici mai puțin de 10.000 de dolari acesteia, în numele ei!

Când Tracy a aflat că cineva a donat o sumă atât de mare de bani în numele său, a ajuns la concluzia că cei 8 dolari, echivalentul a 30 de lei, pe care i-a plătit pentru cele cumpărate

de străin, s-au multiplicat de 1.000 de ori și că gestul ei mic îi va ajuta pe toți bolnavii de cancer care depind de institutul unde lucrează ea. Nu-i așa că e incredibil?

 

DISTRIBUIȚI