E oficial! El este iubitul lui Nicole Cherry. Dorian Popa i-a dat de gol! „Adevărata putere a unui bărbat constă în zâmbetul femeii de lângă el”. Surpriză: cu ce se ocupă. Foto

Nicole Cherry, Nicoleta Janina Ghinea, a împlinit de curând 19 ani și este foarte îndrăgostită!

Artista este într-o relație cu un bărbat misterios pe nume Teo, după cum a spus Dorian Popa, în cel mai recent vlog al său.

Artistul s-a întâlnit în plină stradă cu vedeta, care i-a adus două cutii cu haine, pe care Dorian și le comandase. Se pare că implicat este și iubitul lui Nicole Cherry, căreia artista nu i-a dezvăluit identitatea.

Nicole Cherry se iubește cu Teo Mihăiescu, care are deja un business. El are un site de haine pentru fete și băieți, care a devenit foarte popular în ultima vreme.

Recent, artista a postat o imagine cu tânărul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Dorian Popa este foarte încântat de brand-ul pe care l-a lansat iubitul lui Nicole Cherry. În semn de recunoștință, Teo i-a trimis și cadouri cântărețului, prin intermediul iubitei sale.

„Ce să zic? Mai mult decât în stilul nostru pe social media. Pentru că sunt acolo haine foarte cool…Intrați pe site!

Mi-am comandat o chestie și am primit două cutii! Foarte drăguț! Mulțumesc lui Nicole Cherry și iubitului ei, Teo!”, a spus Dorian Popa.

Ce frumos vorbește iubitul ei despre ea

În mediul online, Teo Mihăiescu și Nicole Cherry își transmit numai mesaje frumoase. Recent, tânărul i-a impresionat pe prietenii lui virtuali cu o dedicație de dragoste pentru artistă:

„Iubește pe cineva care face viitorul să pară mai puțin intimidant, pentru că ea este alături de tine!”.

Mai mult, el postează imagini cu Nicole și se laudă cu dragostea pe care i-o poartă: „Adevărata putere a unui bărbat constă în zâmbetul femeii de lângă el”.

Uite cat s-a ingrasat Nicole Cherry! Artista a ajuns de nerecunoscut. Pozele cu ea slaba sunt istorie

Faima aduce si sacrificii. Iar asta a simtit si Nicole Cherry pe pielea ei. Artista care a cunoscut succesul la o varsta frageda a ajuns de nerecunoscut acum. S-a ingrasat peste masura.

Solista de 18 ani a fost prezenta in urma cu cateva zile la ZU Party, care a avut loc intr-un club din Capitala.

Desi Nicole Cherry si-a schimbat stilul vestimentar, ea tot a lasat sa se vada ca, in ultima perioada, a luat cateva kilograme in plus.

Intr-un interviu pentru Verdict.ro, Nicole Cherry a vorbit despre tinuta ei din seara respectiva. Insa se vedea ca a luat ceva proportii.

Ea are si o explicatie pentru faptul ca s-a ingrasat.

”A fost o periodă foarte dificilă pentru mine. Nu mă gândeam neapărat că nu iau Bac-ul, dar mă gândeam că trebuie să iau o notă onorabilă.

Era o presiune foarte mare, pentru că mă gândeam că sunt un exemplu pentru mulți copii. Eram foarte stresată, chiar m-am și îngrășat în perioada aia.

La un moment dat am avut coșmaruri, vedeam peste tot titlul «Nicole Cherry nu a luat Bacul». Am plâns, vorbeam cu mama și-i spuneam că nu iau Bacul.

Dincolo de părinți, mi se părea că o țară întreagă avea așteptări de la mine”, a povestit Nicole Cherry la emisiunea „Dincolo de aparenţe”.

 

DISTRIBUIȚI