După nici 3 ani de căsnicie, Anda Adam a luat decizia. Nimeni nu a știut că ea și soțul ei ajunseseră să nici nu mai vorbească unul cu altul. Artista a anunțat acum: „Nu mai…”

Anda Adam a explicat cum s-a schimbat viața sa de cuplu în ultimii ani.

Anda Adam este căsătorită cu Andrei Sorin, cel care în urmă cu doi ani a avut probleme cu legea. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Evelin.

Anda Adam recunoaște că viața ei de cuplu a trecut prin transformări în ultima perioadă de timp.

„Viața de cuplu s-a schimbat pentru că avem mult mai puțin timp pentru noi. Este foarte important să nu o neglijezi pentru că părinții

trebuie să fie și soț-soție înainte de a fi părinți, și pentru că acel copil pe care îl aduci în viața ta are nevoie de ambii părinți în continuare.

Dacă neglijezi foarte tare viața de cuplu nu duci nicăieri, copilul rămâne la unul din părinți, adică efectele sunt rele. Noi de aia am și luat o bonă.

Nu mai aveam timp absolut deloc pentru noi și ne-am dat seama că era o problemă. Ne întâlneam la ușă și predam ștafeta, veneam eu și pleca el, venea el și plecam eu. Și cu vecinii ne întâlneam mai des.

Eram într-un maraton extenuant, iar seara când ajungeam eram atât de obosiți că nu mai apucam nici măcar să mai vorbim unul cu altul”, a explicat Andra Adam într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Anda Adam a rupt tăcerea! Alina si Mariana s-au dus peste ea: „Productia ne-a despartit imediat” Artista a facut marturisiri neasteptate! Ce s-a intamplat intre cele trei concurente EXATLON:

Anda Adam, fosta concurentă de la Exatlon, a depăşit perioada dificilă şi a reuşit să topească câteva kilograme, iar acum se pregăteşte de filmarea unui nou videoclip.

Întrebată cum a reuşit, ea a dezvăluit că pur şi simplu are forţa necesară pentru a se recupera.

”Poate fata. Operaţie, Exatlon, orez, linte..Praf de alunecare, deşi n-am avut o iarnă rea, se pare că alunecuşul e destul de periculos.

Mă gândeam că astăzi e destul de târziu şi n-am ajuns să mănânc nimic. La două zile după ce am ajuns la Exatlon am mâncat orez fiert şi linte.

E binevenit. Sper să mă recuperez cât mai bine. Da, mă uit, fug de unde am treabă şi mă uit la emisiune ca să nu ratez emisiunea.

Mă consum foarte tare pentru că ştiu ce înseamnă să pierzi un game. Cred că în finală vor ajunge Giani, dar şi Diana Belbiţă are mari şanse să ajungă.”, a mărturisit Anda într-un interviu pentru WOWbiz.

Despre concurenţii rămaşi în competiţie, ea a spus că îi este dor.

”Mi-e dor de ei, îmi pare rău că i-am lăsat singuri acolo, că nu am putut să fiu alături de ei, pentru că o prietenie adevărată e atunci când treci şi prin lucruri grele, nu doar când te distrezi. Să rămână uniţi, pentru că asta e important.

„Alina si Mariana au plans cand am plecat. Au fost singurele care au venit la mine si m-au imbratisat. Cei de acolo ne-au despartit imediat.

Nu avem voie sa facem asta. Ele sunt singurele din echipa Razboinicilor care m-au imbratisat.”, a mai precizat ea.

DISTRIBUIȚI