Dumnezeu s-o odihneasca. Era una dintre cele mai frumoase femei din România

O cosmeticiană în vârstă de doar 42 de ani, mama unei tinere studente la Medicină şi a unei fetiţe de şase ani, s-a stins din viaţă în braţele soţului ei, după ce a făcut un infarct.

Carmen Alina Borota, în vârstă de 42 de ani, era cosmeticiană apreciată de toată lumea din municipiul Carei, judeţul Satu-Mare şi nu suferea de nicio boală.

Din păcate, însă, în urmă cu puţin timp, ea a suferit un infarct şi a murit chiar în braţele soţului ei.

În ciuda faptului că bărbatul a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar un echipaj medical s-a deplasat la faţa locului şi a

încercat să o readucă la viaţă pe femeie, eforturile specialiştilor au fost în zadar, scrie wowbiz.ro.

Una dintre cele mai iubite și apreciate careience, este vorba despre Carmen Borota, a fost condusă astăzi, cu multă jale, pe ultimul său drum pământesc.

Sute de careieni, dar nu numai, au fost alături de Carmen în drumul său spre recele mormânt, și au încercat să aline durerea familiei îndoliate.

Din respect pentru Carmen și pentru prietenii ei, nu vom publica fotografii de la înmormântarea lui Carmen și o vom păstra pe așa cum au cunoscut-o toți: frumoasă și plină de bucurie.

Una dintre cele mai cunoscute cosmeticiene din muncipiul Carei, Carmen Alina Borota, a pierdut lupta cu viata mult prea devreme, la doar 42 de ani, și a decedat subit.

Deși nu suferea de nicio boală, Carmen Borota a făcut infarct și a murit chiar în brațele soțului ei.

Odată cu plecarea ei în lumea drepților, Carmen Borota lasă în urma ei un soț cu inima zdrobită de durere, o fiică studentă la medicină la Oradea și,

cel mai important, o altă fiică, de doar 6 anișori, care nu se va mai putea bucura de mama ei și care, foarte probabil, nici nu poate înțelege ce se întâmplă cu mama ei.

Dumnezeu să te așeze în rândurile celor drepți, Carmen.

Ruşii au săpat adânc în pământ, 12 km. ŞOC ce au găsit în gaură. Îi aştepta de 2,5 miliarde ani

Ruşii au făcut o descoperire incredibilă după ce au săpat adânc în pământ, 12 km. Şoc ce au găsit în gaură. Îi aştepta de 2,5 miliarde ani

Ruşii au încercat un experiment inedit pe Peninsula Kola, administrată de Rusia. Această fâşie de pământ

este situată în partea europeană a Rusiei, regiunea Murmansk. Peninsula este locuită de laponi, ea desparte Marea Albă de Marea Barenț.

Aici, ruşii au dorit, în cadrul unui proiect denumit “Door to Hell” (Uşa către Iad), să sape cea mai adâncă groapă artificială din lume, cu o adâncime de 15 kilometri.

Din cauza temperaturilor foarte ridicate însă, de 180 grade Celsius, nu s-au putut face săpături mai jos de 12,2 kilometri.

Chiar şi aşa, a rămas cea mai adâncă groapă de sondă din lume, cu o adâncime ce depăşeşte şi cele mai joase zone din oceane.

Încă de la primele săpături ale acestei gropi, au fost găsite lucruri interesante. De exemplu, s-au descoperit roci despre care arheologii au spus că ar avea o vechime de 2,5 miliarde de

ani. De asemenea, s-au mai găsit gaze, cum ar fi: heliu, hidrogen, nitrogen şi dioxid de carbon.

Rusii au incercat un experiment inedit pe Peninsula Kola, administrata de Rusia. Aceasta fasie de pamant este situata in partea europeana

a Rusiei, regiunea Murmansk. Peninsula este locuita de laponi, ea desparte Marea Alba de Marea Barent.

Aici, rusii au dorit, in cadrul unui proiect denumit „Door to Hell” (Usa catre Iad), sa sape cea mai adanca groapa artificiala din lume, cu o adancime de 15 kilometri.

Din cauza temperaturilor foarte ridicate insa, de 180 grade Celsius, nu s-au putut face sapaturi mai jos de 12,2 kilometri.

Chiar si asa, a ramas cea mai adanca groapa de sonda din lume, cu o adancime ce depaseste si cele mai joase zone din oceane.

inca de la primele sapaturi ale acestei gropi, au fost gasite lucruri interesante. De exemplu, s-au descoperit roci despre care arheologii au spus ca ar avea o vechime de 2,5 miliarde de ani.

De asemenea, s-au mai gasit gaze, cum ar fi: heliu, hidrogen, nitrogen si dioxid de carbon, scrie realitatea.net.

 

DISTRIBUIȚI