DRAGNEA isi bate joc de romani si de Romania! CE LE TRANSMITE PROTESTATARILOR LA 2 ZILE DUPĂ MARȚEA NEAGRĂ

Liderii PSD se întrunesc joi la Palatul Parlamentului, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN), în care vor discuta despre decizia Guvernului de a adopta ordonanţa de urgenţă privind modificarea legislaţiei penale.

La reuniunea au ajuns Liviu Dragnea şi premierulSorin Grindeanu. Mihai Chirică, primar al Iaşiului şi membru PSD, a cerut retragerea ordonanţei de urgenţă şi demisia lui Iordache.

Reacție sfidătoare a liderului PSD în prima sa apariție de după adoptarea cu scandal a ordonanței ce modifică legislația penală. Liviu Dragnea a ajuns la Parlament pentru a participa la ședința Comitetului Executiv al PSD. El a fost întâmplinat de mai mulți aleși ai USR, care au strigat ”Hoții!”.

Reacția lui Dragnea a fost de-a dreptul halucinantă: ”Ați venit cu bâtele? Aveți și petardele?”.

Reacție SFIDĂTOARE a lui DRAGNEA în prima apariție publică de la adoptarea ordonanței: Ați venit cu bâtele? Aveți și petardele?

Șeful PSD a spus că nu vrea să discute cu jurnaliștii, dar va face o conferință de presă la finele ședinței.

Parlamentarii USR protestează în Parlament de când Guvernul Grindeanu a adoptat ordonanța, iar PNL a strâns semnături din rândul aleșilor opoziției și a introdus moțiune de cenzură împotriva Cabinetului PSD- ALDE.

Şedinţa a început de o oră şi jumătate, însă, potrivit unor surse participante la şedinţă, subiectul ordonanţei nu a fost dezbătut până acum. Niciun social-democrat nu a ridicat problema abrogării ordonanţelor.

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI

Scrie un comentariu