Dorian Popa, momente critice! Ce i s-a întâmplat depășește orice imaginație. A fost doborât! Toate informațiile aici, ce a pățit e incredibil

Dorian Popa participă la emisiunea „Asia Express” alături de mama sa, alături de ceilalți concurenți au parte în Vietnam de aventura vieților lor.

În cadrul competiției, toți concurenții au avut de înfruntat încercări grele, cu care altfel nu s-ar fi întâlnit niciodată.

Totul pentru a ajunge la destinația finală. Niciunul dintre concurenți nu au avut bani, nici telefon sau alte lucruri care le-ar fi putut ușura sarcina.

Unul dintre concurenții cărora nu le-a fost ușor în cadrul competiției, a fost Dorian Popa, lui i-a fost greu să facă față provocărilor.

A fost nevoit să facă autostopul de mai multe ori, alături de mama lui, în plus, au mers mult pe jos și s-a rugat de oameni să îi ajute.

La un moment dat, într-un punct critic, Dorian a fost doborât de efortul depus și a căzut, răpus de oboseală.

Imaginile l-au surprins îi timp ce era întins pe jos, respirând din greu. Totuși, Dorian și mama sa au avut un avantaj:

au reușit să plătească o cursă de taxi fără bani: au putut plăti o cursă cu cerceii de aur ai mamei sale care valorau 160 de lei.

Din păcate, nu toți au avut același noroc. Cătălin Moroșanu și fratele său și-au dat tot interesul pentru a ajunge la destinație, însă niciun taximestrist nu voia să-i ducă mai departe.

Fiecare dintre cele șapte perechi au fost obligate să trăiască cu un euro de persoană, lucru care nu le-a permis să mănânce,

sau să își plătească cazarea la vreun hotel, însă au avut noroc și au dat de familii care le-au oferit toate acestea pe gratis.

Dorian Popa s-a declarat șocat de experiența din cadrul emisiunii, ba chiar a declarat: „Am fost la un pas să mănânc un cap de veveriță”.

Spre eliminare au fost trimise echipele formate din Dorian Popa cu mama sa și Daniela Crudu cu Vica Blochina, urmând ca Raluka și Ana să aleagă pe cine trebuie să elimine pe

cineva iar ele au ales să îi protejeze pe Dorian Popa și mama lui, urmând ca Vica și Daniela să fie posibil să plece,

însă Gina a deschis cutia neagră a concursului care putea să le trimită acasă, însă au fost salvate, potrivit click.ro.

Asia Express este show-ul care duce aventura la alt nivel.Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală.

Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi, potrivit a1.ro.

Drama neştiută a Valentinei Pelinel! Şi-a pierdut tatăl chiar înaintea primului ei concurs

Valentina Pelinel este o femeie împlinită, trăind o frumoasă poveste de dragoste cu Cristi Borcea, cu care are un copil.

Ea aşteaptă ca fostul acţionar al lui Dinamo să fie eliberat din închisoare pentru a se căsători cu acesta.

Valentina Pelinel a trecut printr-o dramă teribilă, despre care nu se ştia. Cu câteva zile înaintea primului ei concurs de fotomodele, tatăl ei a murit, lucru pe care l-a mărturisit la TV.

„Problema a fost că pe 27 aprilie se ţinea concursul, de altfel, şi ziua de naştere a tatălui meu, iar pe 23 a murit.

Îţi dai seama că nu mai de preselecţie nu am avut eu chef. Eram pe scenă şi când am auzit locul I Peli eu deja zburam, direct m-am dus, eram în al nouălea cer la propriu şi la figurat,

pentru că mă gândeam la tatăl meu, care ar fi trebuit să împlinească exact atunci 46 de ani.

M-am dus pentru el, pentru zilele în care pariam câştigătoarele de la Miss. M-a întărit Dumnezeu.

Dar aş fi dat orice să fie acolo, să mă vadă, să fie mândru de mine”, a mărturisit Valentina Pelinel la TV.

DISTRIBUIȚI