Doctorii nu îți spun cum să îți păstrezi vag!nul tânăr! VEZI AICI cum poți să faci asta!

Nu doar fața este afectată de semnele îmbătrânirii, ci și părțile tale feminine. Află ce poți face pentru a-ți păstra vag!nul tânăr. Ginecologii nu le spun femeilor că organele lor se**ale vor fi afectate de îmbătrânire, iar când acest lucru devine vizibil, multe au un șoc!

Metode care îți vor păstra organul tânăr:

Fluctuațiile de greutate sunt un motiv pentru care vag!nul tău își pierde din elasticitate, iar pielea de la exterior se lasă. Nici dacă ești foarte slabă nu ești mai avantajată, pentru că părțile tale intime vor arăta trase și uscate, pe măsură ce îmbătrânești. Încearcă să îți păstrezi o greutate normală cât mai mult timp.

Exercițiile Kegel nu îți îmbunătățesc doar viața amoroasă, ci și aspectul vag!nului tău. Este important, însă, să le faci bine. Specialiștii recomandă să îți contracți mușchii vag!nal! pentru 5 secunde, să te relaxezi și să repeți procesul de 100 de ori pe zi.

Fii activă se*ual! Dacă nu ai parte de suficientă stimulare și dacă nu crești fluxul de sânge din zonă, țesutul și mușchii se schimbă în dezavantajul tău. Fluxul de sânge este foarte important pentru lubrifiere, care oricum scade pe măsură ce îmbătrânești. Dacă nu îți faci griji de o sarcină, este bine să știi că spe rma are efect anti-îmbătrânire pentru vag!n, datorită hormonilor și acizilor grași pe care îi conține.

Mersul pe bicicletă nu este bun doar pentru inimă, ci și pentru aspectul organelor intime.

Nu folosi prea multe produse de curățare intimă! Nu sunt necesare și îți vor irita și usca pielea în zonă. Apa și un săpun intim fără parfum sunt de ajuns pentru curățarea organelor se*uale.

Este importantă și poziția în care faci amor. Când stai dedesubt, de exemplu, organul tău suportă prea multă presiune, pe când dacă stai deasupra, tu deții controlul și reușești să îți contractezi mușchii mai ușor.

sursă: www.unica.ro.


Scrie un comentariu