Doctorii morți nu mint. Niciun medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri

Doctorii morți nu mint. Niciun medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri

Dr. Joel Wallach este vestit la ora actuala in America. (vezi video de la sfârșitul articolului) In anul 1991 a fost promovat pentru acordarea premiului Nobel.

Ceea ce o sa aflati citind rândurile de mai jos va poate schimba total parerile despre medicina actuala si astfel, va poate schimba radical soarta, la fel si celor apropiati.

Daca luati din aceasta lecție măcar 10% din ceea ce o sa citiți, o sa va puteți păzi de multe neplaceri, suferinte, o sa economisiți o grămada de bani si o sa va prelungiti cu multi ani, viata.

N-o sa castigati acesti ani suplimentari, n-o sa atingeți potențialul genetic, fara nicio straduinta din partea dvs.

” Urmarind cauzele deceselor oamenilor si ale animalelor, eu am efectuat 17.500 autopsii si am ajuns la urmatoarea concluzie :

Fiecare om sau animal decedat pe cale naturala a murit din cauza hranei sarace, adica din cauza deficientei de substanțe nutritive.

Rezultatele analizelor chimice si biochimice aratau, cu exactitate documentara (informativa),

ca moartea pe cale naturala este cauzata de alimentatia incorecta si acest lucru ne-a uimit atat de mult, incat m-am intors la istorioara cu vitele.

Am scris 75 de articole si lucrari, 8 manuale in colaborare cu mai multi autori si o carte, singur. Cartea a fost vanduta cu 140 $, studentilor de la medicina.

Mi-am publicat tezele in 1700 de ziare si reviste, am participat la cateva emisiuni TV etc.

Dar, in aceasta perioada, lucrarile mele referitoare la nutritie ii interesa pe foarte putini. Ce-mi ramanea de facut?

Am fost nevoit sa ma intorc la invatatura si sa devin medic, iar acest lucru mi-a permis sa folosesc toate cunostintele despre nutritie, acumulate si din sfera veterinara.

Si acum nu-i de mirare ca totul a inceput sa functioneze. Am petrecut 15 ani la Torekmint, Statul Oregon si ma ocupam cu practica medicala clasica.

Acum vreau sa va spun ceva foarte important: POTENTIALUL GENETIC AL LONGEVITATII VIETII ESTE DE 120 -140 DE ANI.

In momentul actual, putem enumera doar 5 natii in care oamenii traiesc pana la varsta de 120-140 de ani:

In Orient, in Tibet si in China de Sud. Acesti oameni au fost enumerati inca in anul 1964, de catre Djemson Hilton, care a scris cartea „Orizontul pierdut”.

Cel mai batran om, conform datelor acelei carti (desi nu neg ideea unei exagerari), era doctorul Li din China, nascut in Tibet.

La varsta de 150 de ani, a primit de la conducerea Chinei un act care adeverea faptul ca avea acea varsta si ca s-a nascut in anul 1677.

Cand a implinit varsta de 200 de ani, el a primit al doilea Certificat. Acest act adevereste faptul ca el a decedat la varsta de 256 de ani, in anul 1933,

despre acest lucru scriindu-se in New-York Times si London Times, unde totul era foarte bine argumentat si demonstrat prin acte.

In Pakistanul oriental, locuia un grup de oameni care erau numiti Bogazi. Acesti oameni erau vestiti prin longevitate. Ei traiau 120-140 ani.

In anul 1973, in numarul din ianuarie al revistei National Geographic s-a publicat un articol aparte despre oamenii care au trait peste 100 de ani.

Aceste materiale erau insotite de fotografii extraordinare prin calitatea carora era vestita acea varsta.

Din acea multitudine de fotografii, am memorat 3. Pe una din ele era ilustrata o femeie de 136 de ani. Ea sedea in fotoliu si fuma o tigara cubaneza, bea vodca si lua parte la o petrecere.

Se distra de minune, fara a fi legata la pat, intr-unul dintre acele azile pentru batrani, unde trebuia sa platesti 2000$ din contul tau bancar.

Ea se bucura de viata, la cei 136 de ani. In alta fotografie erau ilustrate doua cupluri sarbatorind 100 si respectiv 115 ani de la casatorie.

Pe a treia fotografie era aratat un barbat care culegea ceai in muntii Armeniei, ascultand un mic aparat de radio.

Conform marturiei lui si ale inscrisurilor datelor de nastere ale copiilor lui, el avea varsta de 167 de ani – fiind cel mai batran om de pe planeta, in acea perioada.

In emisfera de sud, indienii sunt recunoscuti prin longevitate, fiind vestiti printre oamenii Ecuatorului care au locuit in Anzi, la sud-est de Peru,

la fel sunt vestite si teritoriile Titi-Kaka si Machu-Picchu. Reprezentantii celui mai vechi trib Titi-Kaka, traiesc 120 de ani.

Margaret Pich, de origine americana, din statul Virginia, este inscrisa in cartea recordurilor „GUINESS BOOK”, ca fiind cea mai batrana americanca.

Ea a decedat la varsta de 115 ani, din cauza alimentatiei insuficiente. Mai exact, ea a murit in urma unei caderi. Care din voi imi va spune din ce cauza putea ea sa moara? Corect, din cauza osteoporozei.

Femeia a murit din cauza deficientei de calciu in organism. Ea nu era bolnava de vreo boala cardiovasculara si nici de cancer si nici de diabet.

Ea a murit la 3 saptamani dupa cadere, deoarece in organismul ei nu era suficient calciu. Fiica ei ne-a spus un lucru foarte interesant:

inainte sa moara, M. Pich avea o insistenta atractie fata de dulciuri. Aceasta boala este cunoscuta sub numele de Panica.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI