Doamnelor, aceste 5 obiceiuri zilnice cauzează lăsarea sânilor dumneavoastră!

Știai că sutienul ar putea fi o cauză a sânilor căzuți, deși scopul acestui produs este tocmai să prevină problema în cauză? Asigură-te că achiziționezi numai sutiene de mărime potrivită și nu purta niciodată un sutien care nu-ți vine bine.

5 obiceiuri care fac să ți se lase sânii:

1. Purtarea unui sutien nepotrivit

Acesta este unul din principalii vinovați pentru lăsarea sânilor, deși multe femei tind deseori să ignore acest factor.

Sutienele sunt fabricate din materiale flexibile ce se pot mula ușor pe corp. Însă, dacă sutienul pe care îl porți nu are mărimea corectă, este posibil ca pielea sânilor tăi să se lase.

2. Fumatul

Fumatul este un viciu care îți va afecta nu numai starea generală de sănătate,ci și sânii și elasticitatea pielii acestora. Acest obicei prost reduce cantitatea de colagen din piele și îngreunează circulația sanguină, ceea ce va avea drept rezultat lăsarea și zbârcirea sânilor și îmbătrânirea prematură a acestora.

3. Fluctuațiile constante de greutate

Dacă este excesivă sau foarte bruscă, pierderea în greutate poate afecta elasticitatea pielii și cantitatea de țesut adipos din organism. Sânii tăi sunt alcătuiți în mare parte din glande și țesut adipos, motiv pentru care pierderea în greutate poate cauza lăsarea acestora.

Probabil că și tu ai observat că sânii căzuți par a fi o problemă omniprezentă în cazul femeilor care urmează o dietă ce determină fluctuații de greutate.

Din acest motiv, este important să adopți o dietă echilibrată și să îți menții o greutate sănătoasă, astfel încât pielea responsabilă pentru fermitatea sânilor să nu se lase.

4. Expunerea la soare

În ciuda faptului că suntem avertizate permanent asupra pericolelor expunerii la razele nocive ale soarelui, multe femei nu se deranjează să folosească protecție solară.

Printre altele, acest obicei prost poate afecta fermitatea sânilor, deoarece gâtul și pieptul sunt regiunile cele mai vulnerabile acțiunii nocive a soarelui. Razele soarelui pot cauza arsuri, dar și încrețirea sau îmbătrânirea prematură a pielii.

Așa că, te sfătuim să folosești mereu cremă de protecție solară înainte de a te expune razelor ultraviolete. În plus, pe cât posibil, încearcă să nu stai prea mult în soare.

5. Lipsa de exerciții fizice și o postură inadecvată

Dacă vrei să-ți menții sânii fermi și rotunzi, nu te poți lipsi de exercițiile fizice. Însă va trebui să ai grijă cum îți antrenezi pieptul, deoarece anumite mișcări pot reduce cantitatea de colagen din sâni, cauzând astfel lăsarea acestora.

Oferă sânilor tăi susținere adecvată în timp ce te antrenezi, în mod special dacă practici exerciții mai intense, și ai grijă să menții o postură corectă pe tot parcursul zilei.

O postură a corpului adecvată, indiferent dacă te afli în mișcare sau stai jos, te va ajuta să îți menții sânii fermi. Încearcă să ai mereu spatele drept și pieptul ridicat.

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI


Publicitate:

Scrie un comentariu