DIFERENȚE între o femeie BUNĂ LA PAT și una normală. O femeie bună la pat trebuie să știe ACESTE 5 LUCRURI! Tu din ce categorie faci parte? Vezi aici..

Femeile se împart în două categorii: cele care sunt catalogate drept “bune la pat” şi cele care nu ies în evidenţă cu nimic.

Prima categorie stăpâneşte pe deplin artă seducţiei, nu numai cea din dormitor, ci şi în afară lui, în timp ce femeile care fac parte din a două categorie se mulţumesc doar să fie pasive, fără să se implice prea mult.

Iată 5 diferenţe între o femeie bună la pat şi una normală:

1. O femeie bună la pat ştie cum să îşi incite bărbatul dinainte de actului.

Spre deosebire de o femeie nesigură pe s..ualitatea ei, diva în pat ştie în orice moment cum să îi sporească l…doul bărbatului ei pentru a-i menţine viu interesul pentru ea. Atitudinea încrezătoare, vestimentaţia sexy, discuţiile legate de s.. şi diversificarea fac parte din arsenalul unei astfel de femei.

2. O femeie bună la pat ştie să îşi surprindă partenerul de fiecare dată

O altă diferenţa dintre cele două tipuri de femei se referă la emoţiile şi pasiunile pe care o iubita bună la pat ştie să i le stârnească de fiecare dată partenerului ei. O femeie pricepută îl va surprinde cu fiecare partida de amor.

Fie că vorbim despre mişcări şi poziţii noi, tehnici de seducţie diferite sau abordări de preludiu incendiar, o zeiţă a s….. va reuşi să găsească diversitatea de care fiecare bărbat are nevoie.

3. O femeie bună la pat ştie să se joace
Îi aruncă o privire cu subînţeles, îi atinge uşor, îl mângâie “fără să vrea” cu sănii pe spate etc. Femeia bună la pat este adeptă principiului “cine se iubeşte, se tachinează“, iar ea nu ezită să se joace în acest fel cu iubitul ei.

Partenerul va fi cu siguranţă impresionat de o iubita care nu aşteaptă că el să facă totul de fiecare dată. Cheia este că femeia să nu stea impasibilă şi să aştepte totul de la bărbat şi să abordeze problema în mod diferit cât mai des posibil.

4. O femeie bună la pat vine cu idei noi

Orice bărbat apreciază o femeie cu iniţiativa în dormitor care vine cu idei noi aproape de fiecare dată. O astfel de persoană arată că este stăpână pe situaţie, sporindu-i şi mai mult dorinţa partenerului.

Fie că învaţă noi mişcări din filmele pentru adulți, le aplică pe cele din “Cele 50 de umbre ale domnului Grey” sau pur şi simplu le citeşte de pe internet, bărbatul în cauza va fi cum nu se poate mai fericit, iar viaţă amoroasă a respectivului cuplu va fi pe cele mai înalte culmi.

5. O femeie bună la pat ştie cum să aibă 0rga $m

Un alt punct forte al celor care ştiu ce vor în pat este că pun s…. pe primele locuri în ierarhia priorităţilor. Iar principalul beneficiu în urmă acestui lucru este că învaţă să se descopere pe sine şi să aibă 0rga $m de fiecare dată.

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI

sursa: sanatatea.ro

Scrie un comentariu