Dezvăluire neașteptată. Dani Oțil se pregătește să devină tătic. Ce spune despre moștenitorul lui: „O să-l îmbrac în…”

După ce s-a iubit cu Mihaela Rădulescu, Dani Oțil a devenit foarte secretos în ceea ce privește viața lui personală. Însă, recent, matinalul de la Antena 1 a dezvăluit în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” că vrea să devină tătic și că își dorește, în mod special,  un băiat.

„Visul meu când o să am copii, în prima parte a vieții o să-l îmbrac în lucruri super ciudate. De exemplu, când se târâie o să îl îmbrac în ţestoasă, când învață să meargă greu îl îmbrac în Bambi, că îi mai scapă picioruțele. Toate astea o să le folosesc împotriva lui când o să aibă 18 ani și o să vină cu o fată acasă și încearcă să o pupe după șifonier. O să îl fac de râs”, a spus prezentatorul TV. „ O să zic, ce bine că ai venit. Valentina,  ia un loc, să ți-l arăt pe mucosul acesta când făcea pe el”,  a mai adăugat el.

Mihaela Rădulescu nu a fost prima lui mare iubire
De-a lungul timpului, relația dintre prezentatorul de televiziune Dani Oțil și vedeta Mihaela Rădulescu a fost cea mai urmărită poveste de dragoste din showbiz. Formau un cuplu frumos, dar în cele din urmă au decis să-și spună „Adio”.

Cu toate acestea, despre femeile din viața lui Dani Oțil, care este coleg de emisiune la Antena 1 cu Răzvan Simion, nu se cunosc prea multe detalii. Însă, se spune că prima și marea lui dragoste nu a fost nicidecum Mihaela Rădulescu, ci o tânără pe nume Oana.

Citește și:

Foto! Maria Constantin, imagine bombă fără machiaj și modificări. Diferența te va lăsa mască! Aproape că nu o mai recunoști!

După divorțul de Marcel Toader, Maria Constantin pare să fie mai liberă și fericită ca niciodată.

Drept urmare, artista a împărtășit cu fanii o senzațională imagine unde apar fără strop de machiaj, iar diferența este absolut uluitoare!

În poză, Maria Constantin zâmbește larg, semn că se mândrește cu naturalețea ei. Cântăreața nu

are sprâncenele aranjate și nu poartă nici tușul de ochi negru sau buzele roșii cu care a obișnuit.

Deși diferența este foarte mare, Maria Constantin rămâne tot frumoasă, așa cum aprecierile fanilor dau de înțeles.

Maria Constantin pare să fi trecut peste episodul traumatic al divoțului de Marcel Toader care a declanșat scandal după scandal.

În prezent se pare că Maria Constantin și-a găsit liniște, și un posibil nou iubit, după acea perioadă extrem de agitată și stresantă din viața sa.

Recent cântăreața a fost fotografiată în ipostaze tandre, chiar ea a publicat o imagine pe un cont de socializare, imgine care a ridicat imediat semne de întrebare.

Cine este bărbatul misterios care o ţine de mână? Noul ei iubit? Acestea au fost întrebările fanilor.

Maria Constantin pare că şi-a întâlnit deja sufletul pereche, după despărţirea de Marcel Toader.

Relaţia lor s-a terminat cu scandal şi cu spălarea rufelor în public. Dar toată această perioadă agitată din viaţa sa a trecut, iar cum artista se bucură de… O posibilă nouă relaţie?

Cert este că Maria Constantin a făcut publică o imagine în care este ținută de mână de un bărbat, însă acesta a păstrat misterul și nu și-a arătat chipul.

„Să fie verde, aşa cum mi-a recomandat astrologul”, a scris Maria Constantin la descrierea fotografiei.

Aceasta se uită lung la cameră şi zâmbeşte discret, fiiind îmbrăcată într-o rochie lungă, albă, potrivit spynews.ro.

Desigur că fotografia a stârnit curiozitatea tuturor prietenilor virtuali ai artistei, toți doresc să afle cine este cel care o ține de mână.

Important de adăugat este și faptul că artista îi cere acum despăgubiri lui Marcel Toader.

„Timp de patru luni Maria a fost bombardată la un post tv cu injurii şi jigniri de către Marcel Toader, dar şi de alte persoane.

Din păcate, acest scandal i-a provocat multă suferinţă şi i-a afectat imaginea pe ambele planuri, şi pe cel personal, dar şi pe cel profesional. Mama Mariei putea să moară. Starea ei de sănătate s-a agravat în acest timp.

Ne vom prezenta cu dovezi şi martori”, au mai spus surse de încredere din anturajul Mariei, pentru click.ro.

Cântăreaţa de muzică populară are încredere că va reuşi şi de această dată, şi se bucură că a câştigat prima bătălie cu fostul soţ, potrivit aceleiași surse.

În plus, a solicitat şi jumătate din câştigurile încasate de el la televiziune, pentru a o defăima, aproximate la 65.000 de euro.

 

 

DISTRIBUIȚI