DESCOPERIRE REVOLUȚIONARĂ! Adio Implanturi Dentare! Cresteti-va proprii dinti in doar 9 saptamani!

Potrivit unui studiu de ultima ora realizat de celebrul medic stomatolog Jeremy Mao de la Universitatea Columbia, in prezent dintii pot fi regenerati complet prin intermediul celulelor stem prelevate de la pacient.

Dr. Jeremy Mao foloseste in acest scop un esafodaj special fixat pe locul dintelui pierdut, pe tiparul caruia dintele creste din nou cu ajutorul celulelor stem injectate in gingie.

Este o descoperire revolutionara care deschide noi orizonturi in domeniul ingrijirii dentare.

Posibile probleme legate de implanturile dentare
Implanturile dentare sunt un substitut bun pentru dintii extrasi, dar de multe ori duc la complicatii periculoase, printre care se numara si:
– Infectii (infectarea locului de interventie presupune inclusiv inlaturarea implantului problematic, o adevarata risipa de bani)
– Respingerea de catre corp a implanturilor dentare
– Sudarea improprie a implanturilor dentare de osul maxilar
– Leziuni gingivale, survenite mai ales pe fondul lipsei de experienta a chirurgului dentar ce desfasoara interventia.
Nici nu mai vorbim de pretul urias al implanturilor, respectiv de durerile si disconfortul soldate in urma aparitiei complicatiilor.
Avantaje ale practicilor de regenerare a dintilor

Iata deci ce importanta uriasa au aceste proceduri de autoregenerare dentara. Sunt mai putin invazive, implica riscuri mult mai mici, plus ca sunt complet nedureroase.

Aceasta tehnologie ultramoderna bazata pe regenerarea naturala a dintelui in jurul unui esafodaj ortodontic permite cresterea completa a tesutului dentar in decurs de numai noua saptamani. Iar celulele stem sunt ingredientul cheie al procedurilor de autoregenerare.
Folosirea celulelor stem prelevate de la pacient reduce semnificativ riscul ca organismul sa respinga dintele regenerat.

Pe masura ce creste, dintele incoltit se sudeaza de tesuturile dimprejur, la fel cum se intampla in procesul natural de crestere a dintilor la varsta copilariei.

sursa: sanatatea.ro

Citeste si:

Scrie un comentariu