Delia este în culmea fericirii! S-a întâmplat chiar astăzi, după ce şi-a dorit asta de mult timp! Iată care a fost motivul:

Astăzi, cântăreaţa şi-a îndeplinit un vis la care se tot gândea de ceva vreme, iar fanii ei sunt în culmea bucuriei! Delia a lansat single-ul “Verde Împărat”, piesă compusă de artistă şi produsă de ea împreună cu Alex Cotoi.

Piesa a fost cântată în premieră la show-ul “Psihedelia” de anul acesta de la Sala Palatului, eveniment sold out care a avut loc 3 zile la rând. Videoclipul pentru “Verde Împărat” a fost regizat de Alex Ceauşu cu care Delia a mai colaborat pentru “1, 2, 3, 4” sau “Rămâi cu bine”.

“Rămâi cu bine”, “Cine m-a făcut om mare”, “Ce are ea” sunt doar trei dintre piesele lansate de Delia în ultimul an şi care au intrat repede în inimile şi topurile muzicale, rămânând, desigur, pe primele poziţii din clasament. Recent, artista a făcut declaraţii emoţionante despre cariera şi copilăria ei.

Reţeta succesului extravagantei cântăreţe e simplu, spune ea. Şi asta pentru că muzica înseamnă pentru ea terapie, vindecare. Iar în maximum o oră, versurile unei piese reuşite sunt gata.

“Muzica este terapie, e o vindecare. Eu am scris multe piese într-un soi de terapie. Eu, un pix, o foaie şi un pian. (…).

În momentul în care îmi vine inspiraţia, îmi ia cam o oră să pun totul într-o formă, apoi totul ţine de detalii!”, a povestit excentrica artistă.

Desigur, a mai mărturisit Delia, la unele melodii se inspiră din copilăria ei. Iar lucrurile pe care le descoperă întorcându-se în timp sunt senzaţionale.

“Au ieşit la iveală multe lucruri pe care le-am simţit de-a lungul vieţii, mai ales de-a lungul copilăriei.

E foarte plăcut să stai să scotoceşti prin sertarele cu amintiri şi să pui pe hârtie nişte lucruri nespuse atunci când erai mic şi nu te băga nimeni în seamă”, a mai povestit Delia.

“Primăvară… Vară… Toamnă… Verdele s-a copt şi s-a-mpletit coroană. Profeţia s-a împlinit. S-a făcut împărat aşa cum a făgăduit şi lângă el m-a chemat.

Începând de azi, am verde-mpărăţie cu apele-i vii şi păduri fantezie… Vrei să visezi? Deschide ochii şi gândeşte-te la mine. Când păşeşti pe potecă, spune atât: sunt verde ca tine”, a spus Delia.

Delia a lansat anul acesta “Rămâi cu bine” cu Macanache, o colaborare inedită care s-a bucurat de aprecierea publicului şi care are aproape 30 de milioane de vizualizări pe YouTube.

De asemenea, artista este featuring şi pe single-ul The Motans – “Weekend”, care a fost locul 1 pe radio şi TV în România, cu peste 22 de milioane de vizualizări.

Tu cu cine te potrivești? Care este iubitul perfect pentru tine, in functie de zodiac:

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

DISTRIBUIȚI