De ce își înșeală FEMEILE partenerii! Iată motivele adevărate pentru care unele femei recurg la amanți…

De obicei, cele mai dese infidelităţi vin din partea bărbaţilor.

Femeile sunt mai reţinute sau mai monogame în ceea ce priveşte relaţia amoroasă. Se ştie că cele mai dese înşelări sunt din partea bărbaţilor, iar motivele sunt din cele mai diverse: fie goană după o „pradă” nouă, fie din insatisfăcţie se…

Cât despre femei putem spune, că în prezent acestea sunt pe acelaşi cântar cu bărbaţii la capitolul infidelitate.

Probabil societatea în care trăim a suferit numerose schimbări în ceea ce priveşte relaţiile dintre bărbat şi femeie, întrucât în prezent, procentajul de infidelitate din partea femeilor este mai mare.

Aşadar, iată câteva dintre cunoscutele motive pentru care femeile recurg la amanţi.

 

1. Răzbunare
Se spune că o femeie obijduită este extrem de periculoasă. Dacă este înşelată, femeia găseşte cea mai uşoară metodă de a se răzbuna – aceasta înşeală. Deşi poate ierta o infidelitatea, femeia mereu va simţi nevoia de a-i întoarce partenerului cu aceeaşi monedă.

2. În căutarea aventurilor
Există o categorie de femei care adoră adrenalina. Deşi sunt satisfăcute de parteneri, acestea mereu vor căuta să se elibereze de stres şi să simtă fiorul aventurii. Deşi nu doreşte neapărat să facă acest lucru, ea are scopul de a-l face pe soţul ei mai atent faţă de ea.

 

3. Pentru ego
Multe femei, petrec timpul cu alţi bărbaţi pentru a se convinge de propriea atracţie. Dacă o femeie se simte neglijată, atunci va deveni vulnerabilă avansurilor bărbaţilor şi va ceda mult mai uşor.

 

4. Insatisfacţie
Pentru femeile contemporane amorul este o latură însemnată într-o relaţie, astfel, dacă viaţa lor a devenit plictisitoare, acestea cu siguranţă vor dori să-şi înşele partenerul.

 

5. Singurătatea
Deşi este într-o relaţie, o femeie poate să se simtă extrem de singuratică, pentru că nu mai are puncte comune cu partenerul său. Astfel, ea va cauta să-şi lichideze singurătate în altă parte.

sursa:sanatatea.ro

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI


Publicitate:

Scrie un comentariu