De ce gem femeile in timpul amorului? Legatura cu 0rgasmul barbatului si cu manipularea

Fie ca o fac conştient sau nu, femeile vocalizeaza in timpul amorului cu un barbat nu neaparat pentru a-si exterioriza propriile senzatii, ci pentru a ajuta barbatul sa ajunga la orgasm.

Gemetele de placere scoase de femei in timpului actului nu exprima in primul rand semnale referitoare la starea de bine a acestora, asa cum s-ar putea crede, ci au legatura cu orgasmul barbatului.

Cercetatorii americani Brewer si Colin au dorit sa descopere daca sunetele de placere scoase de femei in timpul actului au legatura directa cu ceea ce simt acestea in timp ce fac amor sau cu 0rgasmul propriu, iar rezultatele i-au surprins.

Oamenii de stiinta au denumit gemetele de placere scoase de femei vocalizare copulatorie, iar studiul a incercat sa stabileasca daca aceste sunete sunt scoase de femei in mod voluntar sau sunt un reflex (atunci cand nu este vorba despre mimarea orgasmului, bineinteles), ori daca sunt o consecinta a placerii.

 

Studiul a implicat 71 de femei active se* ual, heterose*uale, cu varsta medie de 22 de ani, care au indicat faptul ca ajungeau cel mai des la 0rgasm in timpul autostimularii si apoi cand erau masturbate de partener.

Pe locul trei s-a situat se* ul oral, urmat de actul cu penetrare.

Interesant a fost ca femeile au raportat ca gemetele apareau cel mai frecvent atunci cand barbatul se apropia de 0 rgasm, nu ele. De cele mai multe ori, exact inainte ca acesta sa eja culeze sau in acelasi timp cu momentul eja cularii, noteaza Woman‘s Health.

Conform concluziilor cercetatorilor, femeile se pare ca au fost programate biologic sa manipuleze comportamentul se* ual masculin in avantajul propriu.

Mai exact, fie ca o fac constient sau nu, femeile vocalizeaza in timpul actului amoros cu un barbat nu neaparat pentru a-si exterioriza propriile senzatii, ci pentru a ajuta barbatul sa ajunga la 0rg asm.

Prin urmare, femeile gem si de placere, dar scopul principal este de a ajuta barbatul sa eja culeze.

sursa: adevarul.ro

Scrie un comentariu