De ce e bine sa tii in frigider un burete de spalat vase. Dupa ce vei afla, vei folosi si tu

De ce e bine sa tii in frigider un burete de spalat vase. Dupa ce vei afla, vei folosi si tu

Cu toate ca pare bizar, sa stii ca este bine sa pui in combina frigorifica, in compartimentul pentru fructe si legume,

un burete pe care in mod normal il folosesti in bucatarie la spalatul vaselor! Da, ai citit bine, un burete pentru vase!

Ca sa intelegi despre ce este vorba, trebuie sa stii ca acest truc foarte simplu va prelungi termenul de valabilitate al fructelor si legumelor depozitate astfel!

Fructele si legumele proaspete reprezinta o sursa de sanatate si longevitate, insa se intampla de multe ori ca acestea sa fie tinute mai mult timp in frigider.

Cum trebuie sa procedezi pentru cele mai bune rezultate

Trei bureti de vase noi asezati in compartimentul pentru fructe si legume (daca servarul este mai mic sau nu au

foarte multe legume in el este suficient si unul) le vor mentine pentru mai mult timp prospetimea.

Buretii se asaza in partea inferioara a sertarului de legume si fructe din frigider, explica radiocluj.ro.

Tot ce vor face este sa absoarba umezeala suplimentara din sertar, extinzand astfel durata de conservare a fructelor si legumelor dumneavoastra!

Atunci cand buretii sunt plini cu apa, este un semn ca au fost afectati de umiditatea din frigider, semn ca nu va mai sunt de folos.

Cel mai bine ar fi, in acest caz, sa ii inlocuiti pur si simplu cu altii noi.

Mai jos, sub recomandari, puteti urmari un videoclip extrem de interesant, unde veti descoperi mai multe trucuri utile pe care le puteti pune in aplicare in gospodarie.

Veste pentru pensionari de la ministru Muncii, Lia Olguţa Vasilescu

Veste pentru pensionari de la ministru Muncii, Lia Olguţa Vasilescu

Premierul Mihai Tudose a declarat că Legea pensiilor este gata ca proiect, precizând că, în prezent, ministrul Muncii,

Lia Olguţa Vasilescu, lucrează la o estimare tehnică privind logistica şi perioada de procesare a celor cinci milioane de dosare de pensii.

‘Da, este gata. Acum doamna ministru Vasilescu lucrează cu echipa domniei sale la o estimare tehnică, în cât timp se procesează,

se pot procesa cele cinci milioane de dosare, ce nevoi tehnice mai sunt, ne mai trebuie calculatoare, ne mai trebuie oameni.

Sunt cinci milioane de dosare, nu-şi permite nimeni să greşească, altfel o luăm de la capăt, ştiţi, cu greşelile de

la recalculare care îngroşau coada, stătea câte un om de două-trei ori la coadă pentru aşa ceva’, a declarat Mihai Tudose, luni seară, la Antena 3.

Premierul a explicat că viitoarea lege a pensiilor este bună pentru că prevede ‘creşterea punctului de pensie, stingerea unor inechităţi’.

‘Va mai dura un pic, cred, până când vine şi cu estimarea şi cu implementarea, va lua timp. Trebuie să înţeleagă toată lumea că nu

poţi face o recalculare într-o zi, două sau într-o lună, e vorba de luni de zile’, a afirmat Tudose.

Premierul a precizat că, în ceea ce priveşte recalcularea pensiilor, a adresat ministrului Muncii rugămintea ca acest proces să înceapă cu dosarele celor mai în vârstă pensionari.

‘Se lucrează la aceste lucruri, când sunt gata o să vi le prezinte domnia sa şi noi toţi, în final’, a mai declarat şeful Guvernului.

 

 

DISTRIBUIȚI