De 19 ani era căsătorit cu această femeie superbă, pe care o iubea enorm. Într-o zi, a găsit un album în care erau poze cu ea din copilărie. Când s-a uitat pe ele a avut un șoc! Uite ce secret ascundea soția lui

De 19 ani era căsătorit cu această femeie superbă, pe care o iubea enorm. Într-o zi, a găsit un album în care erau poze cu ea din copilărie. Când s-a uitat pe ele a avut un șoc! Uite ce secret ascundea soția lui

Un barbat din Belgia a avut parte de un soc din care, probabil, nu isi va reveni prea curand.

Pe numele lui Jan, omul era insurat cu o femeie din Indonezia de mai bine de 19 ani de zile.

Cei doi se intelegeau minunat, in toti acesti ani de relatie nu au avut certuri majore si erau convinsi ca doar moartea ii va desparti.

Totul s-a schimbat insa intr-o zi cand, fara sa vrea, barbatul a gasit un album foto intr-un sertar din dressing-ul sotiei, pe care scria „poze cu mine in copilarie”.

Curios, acesta l-a deschis si a inceput sa il rasfoiasca. Ceea ce vedea i se parea insa extrem de ciudat, deoarece in fotografii aparea mereu un baietel.

Acela a fost momentul in care omul a realizat ca a trait in minciuna toata viata: sotia lui mult iubita era, se pare, un transexual.

Confruntata cu adevarul, femeia a recunoscut ca si-a facut o operatie de schimbare de sex in adolescenta.

Acum barbatul este distrus si nu stie daca ar trebui sa divorteze sau nu. Voi cum ati proceda?

Citește și:

Anamaria Prodan a dat lovitura. Numele ei a apărut în toate ziarele din străinătate, e incredibil ce a făcut sexy-impresara: „Miliţie, cazier…”

Așa cum ne-a obișnuit deja, Anamaria Prodan a început anul 2018 în mare forță, iar acest lucru este valabil atât în viața sa personală, însă și în cea profesională.

Vedeta este fericită până peste cap de ceea ce a reușit, aașa că a vrut neapărat să împărtășască cu prietenii săi virtualui marea veste:

unul dintre internauți a fost atât de impresionat încât a numit-o „Numărul 1”.

Ce s-a întâmplat? Anamaria Prodan se află în prezent în interes de serviciu: soția antrenorului reghecampf a fost impresarul care l-a reprezentat pe Nicolae Stanciu, iar

impresara a negociat la sânge când a venit vorba ca acesta să fie cumpărat de cei de la Sparta Praga.

„Numele şi fotografia meau, peste tot, în toate ziarele din lume… alte nume… prin dosare sau pe la :)))) miliţie :))))))… gen cazier”, a scris sexy-impresara pe pagina sa de Facebook.

Totul i se trage după ce, ieri, Anamaria Prodan l-a transferat pe Nicolae Stanciu la Sparta Praga. Mijlocaşul român va primi tricoul cu numărul 10, potrivit gsp.ro.

În plus, Stanciu a stabilit un nou record în ceea ce priveşte transferul în Cehia. 5 milioane de euro vor plăti oficialii de la Sparta Praga ca să îl aibă pe fotbalistul român.

În Belgia, Nicolae Stanciu a fost cumpărat cu 8,8 milioane de euro, fiind cel mai scump transfer din ţară, potrivit cancan.ro.

 

DISTRIBUIȚI