Dacă un bărbat face aceste 4 lucruri, NU te căsători cu el!

O relație trebuie bazată în primul rând pe iubire și respect. Sunt multe exemple de relații sănătoase în care partenerii comunică, se respectă reciproc și își arată dragostea prin lucruri mărunte.

Din nefericire, sunt și relații în care aceste lucruri nu se regăsesc.  Cel mai rău lucru la acest tip de relație este ca ea să continue și să ajungă în punctul în care este vorba de căsătorie. Pentru a recunoaște mai ușor o relație care nu duce nicăieri, femeile trebuie să recunoască 4 semne pe care partenerul lor le face.

Acestea sunt indicii că relația este toxică și că nu trebuie să se ajungă la căsătorie:

1. Are un temperament violent

Violența nu trebuie să devină fizică pentru a pune stop relației. Dacă un bărbat are izbucniri verbale violente sau acțiuni fizice precum cele ce implică distrugerea lucrurilor, nu poate fi decât o chestiune de timp până când aceste comportamente să se reverse asupra partenerei sub forma abuzului fizic. Mai rău decât atât, violența fizică poate escalada și nu poate fi corectată ușor fără intervenția unui consilier.

2. Infidelitate

„O dată infidel, mereu infidel”. O dată ce persoană a arătat dorința de a trece linia, acea dorință va exista mereu. Dacă bărbatul tău are o istorie a infidelităților în relațiile precedente sau dacă a înșelat devreme în cea existentă, dragostea și respectul care sunt necesare într-o relație, nu sunt prezente și va fi tot mai rău. Relațiile nu pot crește decât dacă te concentrezi numai asupra unei singure persoane.

3. Dependența

Abuzul de droguri, alcoolismul, dependența de sex și jocurile de noroc sunt toate probleme de comportament foarte distructive și pun foarte multe obstacole într-o relație. Mult prea multe femei se simt forțate să „salveze” dependentul de el însuși. Realitatea este că mulți dependenți au nevoie de terapie intensă și suport doar pentru a câștiga un strop din abstinență, iar femeile sunt sunt pregătite să „repare” un dependent bolnav.

4. Comportament posesiv

Dacă un bărbat arată semne ale unei gelozii extreme și posesivitate asupra partenerei sale, atunci este cel mai probabil ca el să sufere de probleme ale unei stime de sine mici și încredere în sine puțină.  Un bărbat sănătos mental înțelege nevoia femeilor de a avea interacțiuni sociale și nu va interveni în celea acestora. Din păcate, comportamentul posesiv de multe ori duce la furie și violență.

Dacă partenerul tău demonstrează oricare dintre aceste semne, cea mai bună opțiune a ta este să treci mai departe și să găsești relația sănătoasă pe care o meriți. Nu deveni o victimă a dorinței tale de a salva un bărbat cu probleme. Bărbatul potrivit va fi acela care s-a concentrat deja pe problemele lui pentru a deveni partenerul de care tu ai nevoie și pe care îl vrei.

DACA TI-A PLACUT ACEST ARTICOL IL POTI DISTRIBUI

sursa: tasta.ro

Scrie un comentariu