Cutremurator! Ce a spus Israela cu 3 zile înainte de moarte! Au fost ultimele cuvinte pentru apropaţi

Celebra Israela Vodovoz a murit. Aceasta fost găsită moartă, în locuința ei, în seara de 9 martie.

Israela a murit şi a fost găsită moartă în baie, dezbrăcată. Conform surselor, nimeni nu mai dăduse de ea timp de 5 zile, după care avocata a chemat autoritățile pentru a intra în casa ei, forțând ușa.

Israela a murit. Aceasta era o prezenţă activă în mediul online şi obişnuia să aibă o relaţie apropiată cu fanii ei. Ultimul mesaj al Israelei a fost în data de 6 martie. Atunci a transmis tuturor celor care o urmăreau un mesaj cu un puternic impact emoţional.

“De multe ori, oamenii știu, dar nu intervin. Mentalitatea că „rufele murdare se spală în familie” sau că este vorba despre ”o problemă de cuplu” face ca multe acte de violență împotriva femeilor să rămână între patru pereți. Mi-ar plăcea să intervii atunci când auzi despre cazuri de violență domestică, hărțuire sau viol.” a publicat Israela pe facebook în dreptul unei fotografii simbol.

Israela a murit. În ultima sa intervenție la televizor, Israela a vorbit despre boala grea care a împins-o la izolare.

“Simțeam ca ma afectau energiile din jurul meu şi am renunţat să mai apar la televizor de aceea. Am o boală grea, astm şi trebuie să o ţin sub control. Nu pot să ies, aerul poluat din Bucureşti… eu în altă parte, din unele motive nu pot să locuiesc, schimbările de temperatură pentru mine… sunt otravă.

Am o boală cronică, nu primesc pe nimeni la mine. Eu fac 20 de paşi, la 50 de paşi devine greu. Eu îmi asum această izolare, nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine. Dacă vorbesc acum aşa, fără să îmi trag sufletul, încă e bine.

Am reţinut apă. Creierul e OK,” a declarat Israela, pe data de 8 februarie, în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

ISRAELA VODOVOZ A MURIT – CARE FOST ULTIMA DORINA… Din pacate nu i s-a mai implinit

“în viitorul apropiat mă voi muta în Spania, în zona Alicante, unde clima este adecvată pentru astmul meu. Casa «Livisra» din Vişeul de Sus, colţul de Rai, este de vânzare sau accept orice formă de colaborare pentru reactivarea ei. Cel mai important pentru mine este să găsesc oameni sinceri şi dedicaţi. restul este maleabil”, scria Israela pe pagina ei de Facebook.

Israela a rămas singură după ce şi-a spălat rufele din relaţia cu Liviu Arteni la televizor. Vedeta s-a căsătorit cu Liviu în 2008. Cei doi au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz.

ISRAELA VODOVOZ A MURIT Diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei. În primăvara lui 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar în urmă cu un an, cei doi au mers la un birou notarial, unde se pare că s-au separat şi în acte.

Un preot a încercat să se sinucidă pentru Israela Vodovoz. Femeia de afaceri a dezvăluit prin ce a trecut în urmă cu câțiva ani. Declarațiile vedetei, vin după scandalul în care este implicat preotul Cristian Pomohaci și despre care ea a comentat în cadrul emisiunii, potrivit Antena Stars.

ISRAELA VODOVOZ A MURIT „Eram tinerică, draguţă, vorbim de sfârşitul anilor ’70-’80. A intrat în Israel o companie de leasing maşini, am văzut o oportunitate să schimb maşina. Iau legătura cu compania respectivă, totul ok, semnez contractul… La un an, în presa economică, apare că această societate americană că a intrat în control judiciar….

ISRAELA VODOVOZ A MURIT Dacă ei nu găsesc o cale să-mi trasfere maşina pe numele meu eu nu mai plătesc ratele… nu mi-au răspuns… în două luni primesc un telefon că dacă nu plătesc ratele, mă dau în judecat… la intrarea în Tribunal, văd un tip mai tânăr ca mine, cu o tichie neagră şi cu acei zulufi daţi în spatele urechii, însemnând că face parte dintr-o parte a religiei iudaice extremistă (…) am câstigat procesul.

ISRAELA VODOVOZ A MURIT La ieşire, el vine la mine… … mă uit la el … Am stat cu el la o cafea şi s-a dezvoltat între noi o relaţie de amiciţie mai mult din telefon, foarte multe conversaţii erau despre ipocrizia celor care transformă religia în viaţa de toate zilele… Soţul meu ştia despre tip… era de origine americană, un avocat foarte cunoscut (…) Soţul meu mi-a spus … (…) (…) Nu s-a mai sinucis şi am continuat să vorbim din an în Paşte”, a declarat Israela la Antena Stars.

Celebra Israela Vodovoz a murit. Aceasta a fost găsită moartă, în locuința ei, în seara de 9 martie.

Israela a murit în locuința sa. A fost găsită în baie, dezbrăcată. Conform surselor, nimeni nu mai dăduse de ea timp de 5 zile, după care avocata a chemat autoritățile pentru a intra în casa ei, forțând ușa.

Israela Vodovoz a murit, la 70 de ani

Israela Vodovoz s-a căsătorit cu Liviu Arteni în 2008. Ei au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor. În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, unde au semnat actele de divorţ.

În ultima sa intervenție la televizor, Israela vorbise despre boala grea care a împins-o la izolare.

“Simțeam ca ma afectau energiile din jurul meu şi am renunţat să mai apar la televizor de aceea. Am o boală grea, astm şi trebuie să o ţin sub control. Nu pot să ies, aerul poluat din Bucureşti… eu în altă parte, din unele motive nu pot să locuiesc, schimbările de temperatură pentru mine… sunt otravă.

Am o boală cronică, nu primesc pe nimeni la mine. Eu fac 20 de paşi, la 50 de paşi devine greu. Eu îmi asum această izolare, nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine. Dacă vorbesc acum aşa, fără să îmi trag sufletul, încă e bine. Am reţinut apă. Creierul e OK,” declarase Israela, pe data de 8 februarie, în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Israela Vodovoz nu a avut deloc o viaţă uşoară, chiar ea alegând să vorbească despre cele mai grele momente din viaţa ei. Iată de declara la un moment dat: “Nu am crezut că voi ajunge la clipa în care voi povesti despre asta. Am iertat, am trecut, am îngropat. (…) Eu nu pot să trec peste ceva ce eu am trăit. Şi cu preţul readucerii mele în această tragedie a mea, am zis să vorbesc.

Eu am fost un copil nedorit, născut după al doilea RM, mai mică decât sora mea cu 15 ani… Mama mea, o femeie frustrată, nervoasă, violentă, și-a descărcat violența peste noi, mai ales peste sora mea.

Mama a bătut-o crunt pe sora mea ca să nu mai plângă și să nu se mai scarpine în cap, din cauză că a luat la vârsta de 5 ani păduchi. (…) Abuzurile au continuat. Sora mea a fugit de acasă. La vârsta de trei ani m-a scos din ghearele mamei mele. La vârsta de 14 ani am ajuns să realizez că mama ar trebui să fie blândă”, declarase Israela.

Israela Vodovoz a recunoscut că a avut o viaţă de coşmar alături de soţul ei, Liviu Arteni, cu 30 de ani mai tânăr decât ea. Dacă, până acum, ea i-a luat apărarea de câte ori a avut ocazia, de data aceasta femeia de afaceri s-a hotărât să spună adevărul.

Israela Vodovoz a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că a fost bătută de nenumărate ori ce Liviu, soţul ei, şi că a ajuns să se teamă pentru viaţa ei.

„M-a ameninţat cu moartea şi am simţit că îngheţ. Violenţele fizice au apărut acum 4-5 ani, dar s-au acutizat în ultimele săptămâni. De multe ori a ridicat pumnul şi a nimenit în mine. Mă lovea de multe ori în mâini, ştiind că am osteoporoză şi o dată m-a atins în cap”, a povestit ea.

DISTRIBUIȚI