Cutremur în România! S-a întâmplat în urmă cu puţin timp

Cutremur în România! S-a întâmplat în urmă cu puţin timp

Un cutremur cu magnitudinea a avut loc duminică noaptea în judeţul Buzău, fiind cel mai puternic seism înregistrat în acest an.

Potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului, seismul cu magnitudinea de 3,9 s-a produs la ora 3.15, la o adâncime de 140,8 kilometri.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat că până în acest moment nu s-au înregistrat apeluri sau alte informaţii privind posibile pagube.

Sâmbătă, în judeţul Buzău au avut loc două seisme cu magnitudinea de 3,4, respectiv 2,6.

Primul cutremur cu magnitudinea peste 3 din acest an a avut magnitudinea 3,1 şi s-a înregistrat în 19 ianuarie.

Cel mai puternic cutremur înregistrat anul trecut s-a produs în 8 februarie, în Vrancea, şi a avut magnitudinea 5, fiind resimţit şi la Bucureşti.

Atenţie mare! Un oraş din Anglia angajează români pe salarii de peste 7.000 de lei. Oferă chiar şi pregătire profesională gratuită!

Dacă îţi cauţi un loc de muncă bine plătit, acest articol îţi va fi extrem de util. Un orășel din Anglia caută să angajeze români iar

administrația locală a anunțat că oferă un salariu de peste 7.000 de lei, ba chiar şi pregătire profesională gratuită.

Compania Pure Healthcare caută să angajeze 50 de persoane pentru a lucra ca îngrijitori de bătrâni în Uckfield, un frumos oraș din sud-estul Angliei.

Astfel, oferta de muncă este una bună pentru românii care doresc să plece să lucreze peste hotare.

Aceştia primesc pregătire profesională gratuită, lucrează 44 de ore pe săptămână, cu posibilitatea ca, la cerere, să se lucreze ore suplimentare până la maximum 70 de ore pe săptămână.

În ceea ce privește salariul, plata se face la oră. 7,5 lire / oră pentru turele de zi, 8 lire / oră pentru turele de noapte,

9,5 lire / oră pentru ore suplimentare de zi și 10 lire pentru ore suplimentare de noapte.

Practic, salariul minim pe care îl poate câștiga o persoană este de circa 1.450 de lire.

Veste TRISTA despre TATAL Gabrielei CRISTEA! Prezentatoarea, pusa la zid de fanii ei: “Du-te şi cere-ţi iertare de la el şi la mormântul mamei tale, să te ierte pentru faptele urâte pe care le-ai făcut, să nu vorbeşti cu părinţii tăi care te-au crescut şi ai ajuns acum cine eşti. “

Vestea tristă că Eugen Cristea, tatăl Gabrielei Cristea, riscă să ajungă încă o dată în sala de operații pentru a i se amputa și cel de-al doilea picior, i-a înfuriat foarte tare pe unii dintre susținătorii Gabrielei Cristea.

Aceștia par mai ales dezamăgiți de modul în care a ales ea să reacționeze: ignorând complet.

Soţiei lui Tavi Clonda i s-a transmis un mesaj dur, iar fanii ei s-au împărţit în două tabere: unii îi luau apărarea fostei prezentatoare, alţii, tatălui său.

„Gabriela, călcă-ţi pe inimă şi du-te şi vizitează-ţi tatăl, că este suferind şi cu dorul, şi gândul la ţine.

Du-te, nu mai sta, gândeşte-te că eşti şi tu mamă şi-ţi va veni şi ţie timpul când vei ajunge bătrână şi neajutorată.

Roata se întoarce, cum te-ai purtat cu părinţii tăi, aşa se va purta şi fetiţa ta cu tine. Du-te şi cere-ţi iertare de la el şi la mormântul mamei tale,

să te ierte pentru faptele urâte pe care le-ai făcut, să nu vorbeşti cu părinţii tăi care te-au crescut şi ai ajuns acum cine eşti.

Gândeşte-te că Dumnezeu vede tot şi îţi întoarce tot ce faci tu acum atunci când nu te gândeşti” e mesajul care a aprins foarte tare spiritele pe internet.

„Ce buni suntem noi la comentarii, iarăşi apare milogul ăsta, care numai tată nu se poate numi. Un părinte adevărat, nu îşi denigrează copiii”, „Un părinte, părinte rămâne toată viaţă”,

„Eu cred că are motiv foarte grav Gabriela de se poartă în acest fel, dar… părerea mea e alta.

Orice motiv ar avea, fie că o doare şi suferă, trebuie să se ducă la tatăl ei să-l vadă că Dumnezeu are grijă de fiecare”,

„Şi eu cred la fel” sunt patru dintre comentariile care arată clar că fanii Gabrielei Cristea s-au împărţit în două tabere, potrivit cancan.ro.

 

 

DISTRIBUIȚI